Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus o úskalích spojených s výjimečným nadáním by měl vzbudit zdravou sebereflexi průměru, který mimořádně nadané dětské a mladé osobnosti buď šanci dá, nebo mu ji vezme, a tím často rozhoduje o kvalitě jeho dalšího psychického života.
Na druhou stranu by dokumenty měly být vzkazem pro všechny, kterým „sudičky“ nadělily do kolébky to, co druhým bylo odepřeno, že i když jejich život není jen procházka růžovou zahradou, nejsou se svým trápením sami. Cyklus by měl být povzbuzením, že být mimořádný a jedinečný, není zločin, ale dar, který je třeba hýčkat a rozvíjet. Pozitivní energie všech, kteří jdou za smysluplným cílem, je nakažlivá a zapaluje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dílo malíři a vizionáři Danielovi a jestli jsou i v dalších dílech takoví podivní týpci , tak si pustím i další díly, protože kde je jinak potkat?. Mladý introvert a pivař se záchvaty vzteku ,který na každém druhém záběru bohémsky kouří. Jeho styl léčivých obrazů, které člověku změní život je nezaměnitelný. Věří v přírodní energie a okultismus Jeho tvrzení, že za deset let prodal své léčivé obrazy do celého světa za 1,5 milionu dolarů bych bral s rezervou. Nad vším filmovým vyprávěním se vznáší pachuť informace řečené v úvodu , že je rozvedený a nestará se o dvouletou holčičku. Těším se na další zajímavé díly....Tak jsem shlédl další díl o mladém architektovi Přemyslu Kokešovi.Také introvert a na rozdíl od předešlého hrdiny, který říká že nepracuje, tento hrdina hovoří jen o práci. A je to velmi architektonicky zajímavé! Ukazuje své velmi zajímavé projekty. Mám rád modernější architekturu. Tento hrdina dokumentu nás asi a deset vteřin pustí do svého soukromí a krátce promluví jeho manželka. Ale kdyby se postupovalo jako klasický portrét, kdy blízcí architekta mu vyprávěním staví pomník, nebylo by to ono. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Zbytečný dokument ? Nemyslím si ! bylo zajímavé se na tento dokument podívat a pozorovat jak si lidi žijou krásně člověk který měl matku hipies která ho vychovala tak aby potřeboval k životu co nejmin věci :) smekám před ní klobou a syn maluje krásné obrazy tedy má peníze za obrazy ale vlastně peníze by vůbec nepotřeboval :) takové lidi sem vždycky obdivoval ! Proto dokument má ode mne 4 hvězdičky ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Přemysl Kokeš, architekt premiéra: 10. 10. 2013 ·Lucie Filimonová, malířka premiéra: 3. 10. 2013 ·Gabriela Jelínková, operní pěvkyně premiéra: 26. 9. 2013 ·Lukáš Jabůrek, sklářský designér premiéra: 19. 9. 2013 ·Jakub Rousek, operní pěvec premiéra: 12. 9. 2013 ·Michal Zapoměl, vlasový mág premiéra: 5. 9. 2013 ·Malíř a vizionář, Pitchegigwaneh Daniel Kučera premiéra: 2. 2. 2011 ·Výtvarnice Ladi Fričová-Boháčová premiéra: 26. 1. 2011 ·Operní pěvec Tomáš Sup premiéra: 19. 1. 2011 ·Varhanář a varhaník Tomáš Jeřábek premiéra: 12. 1. 2011 ·Hráčka na bicí nástroje a skladatelka Markéta Mazourová ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama