Reklama

Reklama

See the Dead

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2008, 15 min

Obsahy(1)

Neužívejte žádná antidepresiva, nebo se vám může stát, že prospíte okamžik, kdy se ze všech sousedů stanou zombie a vy na ně zůstanete sami. (SOLOM.)

Recenze (2)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dostať sa z depky do sveta , kde sú všetci najbližší , ako aj susedia , vlastne celý suburb...mŕtvi , tak to xce kuráž , odhodiť emócie , na hlavu nasadiť mrazničku , mať poruke zbraň a dúfať , že to prežijem . Tak o tom je tento ambiciózny kraťas v ktorom je minulosť kruto strihnutá realitou . Tento x to odohrala mamina - FX v poho - Fayn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento krátkometrážní snímek z dílny studia Image Impact Group nestojí na žádném originálním scénáři, ale jde jen o další postapokalypsu, kdy se všichni lidé nakazí, nebo promění v zombie a hrstka jedinců ( zde jen Sarah) si musí prostřílet cestu k záchraně života. Navíc jde vidět, že tvůrci měli docela slušný kapitál, protože úroveň většiny efektů není zas až tak hrozná. Hlavní doménou jsou kvalitní masky nemrtvých jejichž různorodost a pestrost nabídne divákovi možnost porovnání s některými zvučnými zombie filmy, kterým zdatně konkurují. Navíc nejde o žádné latexové náhražky, ale poctivou práci jenž jistě každý ocení. Trochu horší je už chování a pochyb zombie, kterým chybí akčnost a alespoň malý náznak toho, že by opravdu stáli o čerstvé maso. Protože ať se na mě páni tvůrci nezlobí, ale když nemrtvý chytne někoho za ruku a hned ho zase pustí aniž by se chtěl zakousnout, nebo rozsápat oběť je něco špatně. Snímek See the Dead je takovým průměrem ve svém žánru, ale určitě stojí za vaší pozornost. Když už vás nezaujme svým dějem, tak si určitě vychutnáte pohled na samotné nemrtvé. To už stojí za obětování patnácti minut. ()

Reklama

Reklama