Reklama

Reklama

The Crush

Krátkometrážní / Komedie / Drama
Irsko, 2010, 15 min

Režie:

Michael Creagh

Hrají:

Rory Keenan

Obsahy(1)

Osmiletý chlapec je platonicky zamilován do své třídní učitelky, a proto když se na scéně najednou objeví nežádaný snoubenec, tak ho chlapec vyzve k souboji "na život a na smrt". (Stanislaus)

Recenze (9)

lillien 

všechny recenze uživatele

No je sice ohromně poetické, když se do vás zamiluje malý smrad, co je ve věku vašeho nejmladšího hada, ale že by nezasloužil za ten svůj výstup se zbraní na prdel, o tom mě nikdo nepřesvědčí. Co až by se mu zalíbila profesorka na střední, začne její frajery třídit ostrými? ()

Reklama

albionlady 

všechny recenze uživatele

Milý a podarený filmík, ak si to vezmem z hľadiska detskej lásky k učiteľke. Čo sa týka hercov, úplne súhlasím so Sfinkterom. Na druhej strane sa mi zdá nápad so zbraňou prehnaný, preboha, dať malému chlapcovi do ruky pištoľ a šaškovať s ňou nie je práve najšťastnejší nápad, tie deti sú potom strelené (hoci vďaka tomu pani učiteľku zachránil pred katastrofálnym manželstvom). ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Platonická láska malého chlapce ke své učitelce aneb Průměrně natočený krátkometrážní snímek, který neohromí, ale ani neurazí. ()

Galerie (2)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Reklama

Reklama