Reklama

Reklama

Semja vurdalakov

  • Sovětský svaz Семья вурдалаков (více)

Obsahy(1)

Ruský filmový přepis klasické hororové novely Alexeje Konstantinoviče Tolstého „Rodina vlkodlaků". Děj se odehrává převážně v zapadlé vesnici a nese specifické znaky gotického hororu z prostředí 19. století, avšak zároveň je propojen se současností. Mladý novinář má několik dnů před svatbou a ke své nelibosti je vyslán svým vedoucím na venkov, aby pořídil reportáž o údajných záhadných jevech. Dostane se do rodiny, kterou ohrožuje děd Jakub, jenž zaprodal duši ďáblu, aby se stal nesmrtelným... (Mariin)

(více)

Recenze (3)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Adaptace klasické hororové povídky A. K. Tolstého "Rodina vlkodlaků", modernizovaná postavou současného novináře, který zavítá na zapadlý venkov a je svědkem podivných událostí. Velmi ponurá, temná atmosféra, pomaloučku plynoucí děj, kvalitní výtvarná estetika, bohužel chyběla lepší hudba. Tento film byl prý v Rusku kritikou vyzdvihován i strhán. Chvílemi jsem byl nadšen, chvílemi zklamán (nesoudržností děje). Přesněji 3,5. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší dobre natočený, ale zúúúfalo nudný ( a to má len niečo viac ako hodinku štvrť ) sovietsky pokus o žánrovku. Táto krajina produkovala svojské postoje k paranormálnej tématike, ale stále to boli iba pokusy, ktoré nemali gradáciu deja a ani pojem o niečom, ako je napätie. Dnes, je to zase len o komerčnom duchu. ()

Reklama

Reklama