Reklama

Reklama

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ramones je moja najobľúbenejšia hudobná skupina, moja srdcovka, na ktorú nedám dopustiť. Ich piesne ma už dlhé roky sprevádzajú životom. Počúvam ich či som veselý alebo či som smutný. Počúvam ich, keď sa mi darí a aj keď sa to občas na mňa všetko valí. Ramones proste milujem. Takže dokument "Ramones: It's Alive 1974 - 1996", ktorý v roku 2007 dal dokopy režisér George Seminara, mi urobil obrovskú radosť. Sledovať štyri hodiny chronologický vývoj ich kariéry mi bolo nesmierným potešením. Som presvedčený o tom, že každý kto má aspoň spolovice tak rád Ramones ako ja, si tento snímok určite užije a patrične ocení. ***** ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Nemám podobné dokumenty rád, dávám přednost bud' kvalitnímu zvuku studiových nahrávek nebo živým koncertům, nikoliv různým nahrávkám z vystoupení, ale tuto legendární punk rockovou kapelu obdivuji natolik, že nemohu níže. Možná, že některé nahrávky jsou docela cenné, ale bohužel první hodina obsahuje skoro bezvýhradně samé amatérské záběry, točené někde ze zadních řad, kdy vidíme převážně obrysy a negativy a slyšíme šumy. Později se nám však skupina začíná ukazovat v celé své kráse a tak si můžeme další zhruba 3 hodiny naplno užívat výjimečný Joeyho hlas, Johnnyho bezchybnou hru na kytaru, showmana a také výborného bass-kytaristu a zpěváka Dee Deeho, později místo něj C. J.e a průběžně se měnící bubeníky. A to, i přesto, že jen z nahrávek, je zážitek k nezaplacení. ()

pp 

všechny recenze uživatele

Název říká vše - jde o záznam živáků počínaje neumětelským vystoupením v CBGB v roce 1974. Je zajímavé sledovat neskutečný kvalitativní vzestup provozované hudby během prvních pár let existence kapely. Co mě zarazilo, že Johnny původně hrál z pohledu diváka napravo a až posléze se přesunul nalevo. ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Čím viac amatérske a staré, tým cennejšie a ťažšie dostupné nahrávky v inak veľmi dobrej kvalite. Ako keby živá biblia pre fanúšikov Ramones. ()

Reklama

Reklama