Nejsledovanější žánry / typy / původy

• Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (2 543)

Hypnotic (2021)

To by mne zajímalo, co na tomto vesměs utahaném filmečku má být "horor".

Návrat Re-Animátora (2003)

Zábavný horor. Jeffrey Combs je s tím svým vtipně chladným a současně šíleným výrazem skvělý! Při pohledu na něj jsem se musel neustále smát - on vlastně z filmu nezmizí skoro ani na chvilku...

Revizoři (2003)

Konečně zase jednou FILM...

plakát

The Rolling Stones: Start Me Up (1982) (hudební videoklip)

Skladba výtečná - ještě dnes mi běhá mráz po zádech, když vzpomenu, jak Stouni spustili Start Me Up v roce 1990 na úvod koncertu na Strahově. Klip jako takový je ovšem z dnešního pohledu dost podivný...

plakát

Boney M. - Daddy Cool (1976) (hudební videoklip) odpad!

V sedmdesátkách jsem tuto skladbu i dost dalších od této party nesnášel a ani po 40 letech jsem zde nenašel nic k poslouchání či k dívání.

Rudá jako rubín (2013)

Velmi slabé tři. Zajímavé téma, které se dalo natočit mnohem lépe. Ať si ten scénář příště vezme do parády radši někdo z Hollywoodu.

plakát

Duran Duran: Unstaged (2011) (koncert)

Překvapilo mne, že autoři a interpreti fantastického hitu (Ordinary World) mají tak slabý ostatní repertoár. Vskutku polovina z písní tohoto koncertu nestojí skoro za nic. Co mne ovšem nepřekvapilo, je dokonalá práce Davida Lynche. Co píseň, to nesmírný vizuální zážitek. Snad nejlépe natočený koncert, co jsem viděl.

Netvor (1985)

Pro filmového fanouška jistě zajímavé, byť setsakrametsky zastaralé béčko. Zajímavé také kvůli účasti Klause Kinského.

Lady Hamiltonová (1968)

Asi tak 10x více sexy a 20x lépe natočeno než Angeliky. Toto srovnání nejspíše napadne každého.

Ovládací panel
10 bodů