Reklama

Reklama

Eaters

  • USA Eaters: Rise of the Dead
všechny plakáty
Itálie, 2011, 94 min

Epidemie, která ze začátku způsobila neplodnost žen, nakonec zmutovala. Nyní se z lidí stávají chodící nemrtví - hordy oživlých mrtvol. Svět je zpustošen, miliardy lidí jsou mrtvy, zbývá pouze hrstka přeživších. Tři muži, Igor, Alen a Gyno se pokoušejí zjistit odpověď na to, co se stalo s lidskou rasou a jakým způsobem mohou nákazu zastavit. (TheTrox)

(více)

Recenze (26)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Vůbec si nestěžuju. Uwe Boll je můj oblíbený režisér to za prvé. A za druhé když to srovnám se zombie filmy, které jsem v poslední době viděl tak je to klenot. Jde vidět, že je to spíše nízkorozpočtový film ale to mu na kvalitách nic neubírá. Zajímavý příběh a pro mě i sympatičtí herci. Jo a dělal jsem k tomu titulky, ke stažení zde http://www.titulky.com/Eaters-Rise-of-the-Dead-179568.htm ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak nedáš žlčníku šancu reagovať na skutočnosť , že producentom je sám Uwe Boll , tak sa dočkáš indie zombie štandardu ,ktorý vlastne neurazí ničím , pretože ani nemá čím. Prostoduchý výlisok , ktorý Ťa prekvapí akurát číslom v poradí. Na juh posielam bodík navrch aj za sympatické duo a postupne prechádzam na zaprášenú exotiku , tam sa tento žáner berie serióznejšie. Srandičky poslednej doby Ma unavili ( farár na 2kolke / CGI / plastic monsters / handycam / remake z re-vymakaného remaku...). El cine eccentric y violenta Mexico / Chile / Argentina...tam sa peniaze neutrácajú na kopírky ale vypotia pred, aj za kamerou. ALARMA MUY BUENO LOCO ! ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděl jméno UWE BOLL, byl jsem si 100% jistý, že film bude sračka. A nemýlil jsem se. Šílený věděc, dva stupidní frajírci a ZOMBIE. Děj žádný. Amatérské herecké výkony. Prostředí někde u smetiště. Efekty, masky, kamera a hudba za pár šupů. Film je tak nudný, že Vám vysaje veškerou energii. ODPAD! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších postapokalyptických zombie hororov (ak nie najhorší). Nič tu nefunguje - prostredie zdevastovanej krajiny nebolo využité vôbec, hudba o ničom, atmosféru nebolo cítiť na míle ďaleko, hlavné postavy sú protivné, a dialógy? Hrôza, po niekoľkých minútach ma bolela hlava, a nezavinila to len taliančina. Hlavný plešatý hrdina sa síce snažil byť vtipný, ale veľmi to nevychádzalo. Ale zase aby som len nekritizoval, tak gore celkom ušlo (čo znamená, že to síce nebolo nič extra, ale zopár dobrých scén by sa našlo). Jediné, čo môžem naozaj úprimne pochváliť, je vzhľad zombíkov, ten bol dokonalý. To sa mi však zdá trochu málo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,V TÉTO STŘÍKAČCE JE NOVÝ ŽIVOT. DÁM TI HO. BUDEŠ JEDNÍM Z NÁS. BOHEM. BUDETE MOJI BRATŘI. ONA BUDE MOJE ŽENA A MATKA NOVÉHO BOHA“..... /// Lidstvo upadlo do totální ho chaosu.... což se dalo čekat. Nasralo to i papeže, kterej si na truc prohnal hlavou kulku...(to vás Pán Bůh trestá, že se nemodlíte!). Prostě špatný časy, ve kterých je vítána každá moucha v polívce (ale zase se dá ušetřit za terče). Lidský karikatury (tedy retardi), zombík dlabající sám sebe a všude se válí (a potuluje) maso. Dvojice ,,lovců“ vytváří iluzi ,,NO FUTURE“ pomocí keců (a za autem je promítán film se zničenou krajinou...). Drastické záběry, jak všem teče humus z držky jistě ,,rozcuchají“ vaši nervou soustavu! Stejně jako ozbrojený zombíci a myšlenka spojit živého s mrtvým. Prostě JE TU MNOHO NOVÉHO! Zápletka příběhu zpočátku nevypadá až tak dementně. To zní udělají až ty věci kolem. A tak když nevíš jak dál – ukonči to (to platí i pro mě!). ,,Urob“ pár zvratů, občas vystřel, nech zařvat ženskou ..... horor pro dementy (já už ho viděl !!....). NÁKAZA JE VŠUDE. Všichni – včetně filmovýho štábu by měli spáchat hromadnou sebevraždu! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechci se vrátit 2.) Zjistím, že tohle je první film, kde nevědí o smrti bin Ládina. 3.) Vždycky jsem si přál vošukat zombíka. 4.) Nesnáším filmy s víc jak 10ti herci! 5.) Thx za titule ,,Ricci“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Reklama