Reklama

Reklama

Konec ticha

(festivalový název)
  • Francie La Fin du Silence (více)

Obsahy(1)

Film začína rodinnou hádkou, pričom najmladší syn – Jean (Franck Falise) opúšťa rodinu. Pripája sa k skupine lovcov, ktorú vedie vplyvný pár a tam sa učí bojovať, a zabíjať. Jednej noci zhorí auto Jeanovej matky, za čo sa Jean cíti vinný a zmizne v lese. Impresionistický, napínavý príbeh sa môže začať. (Biopler)

Recenze (5)

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

On je to vlastně film vcelku o ničem - tedy rozhodně o nic nepřijdete, když ho neuvidíte. Jenže on je tak skvěle natočený, že bych o tu hodinu a půl života při jeho sledování klidně znovu a rád přišel. Navíc geniální herecký výkon Francka Falise, který se do téhle chvíle jen mihnul v nějakém seriálu a jinak nikde nehrál, stojí za to vidět. ()

flakik 

všechny recenze uživatele

Hooodně dlouho jsem se rozhodoval mezi tímto hodnocením a odpad! Takhle to dopadne, když si scénář píše sám režisér - film nepochopí nikdo jiný kromě něj. Vztahy mezi hlavními hrdiny mi zůstaly utajeny i po vysvětlení režisérem během diskuze. Sama překladatelka se ztratila, tak to raději ani nepřekládala. Co dodat... Jen pěkná krajina je asi výhodou tohoto filmu, jinak nic. ()

Reklama

Biopler 

všechny recenze uživatele

Depresívny film využívajúci ponuré farby, celý odohrávajúci sa na malom priestore. Štúdia psychológie jednotlivca avšak akosi pokuľháva, resp. mne nesadla. Záverečné finále mi nesadlo a myslím, že záberov ručnej kamery nemuselo byť toľko, nebol to vojnový film zase, alebo film snímajúci nejaký pochod davu. ()

kockopes 

všechny recenze uživatele

Divácká porota Febiofestu 2012. Čím víc násilí, tím lépe? Občas to tak mohlo v tomto filmu vypadat. Na druhou stranu zpracování bylo docela dobré. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

(Febio Fest) Ano, byl jsem unavený. Stejně však nechápu, jak jsem mohl část filmu sprostě prospat. Ten zbytek, co jsem však viděl, na mne působil poněkud zmateně a vyhroceně. Vzhledem z výše zmíněnému zůstávám na diplomatických 60% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama