foto

Alexis Michalik

  • nar. 13.12.1982 (36 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Le Chant du Loup
2018 Edmond
2016 Toril
2015 A ses enfants la patrie reconnaissante
2014 24 jours
La trouvaille de Juliette (TV film)
2013 Perlivý kyanid (TV film)
2012 Picassova parta
2011 Konec ticha
2010 Boys on Film 5: Candy Boy
En colo
Jiný Dumas
L'Age de raison
Temps de la Balle, Le
2009 Ex de ma fille, L' (TV film)
2008 Nehanebné lásky Françoise Sagan
Un crime très populaire (TV film)
2007 Monsieur Max (TV film)
2006 Inconnue de la départementale (TV film)
Monsieur Sorlin architecte
2005 Amants de la dent blanche, Les (TV film)
2004 Big Kiss
Haute coiffure (TV film)
2003 Far West
2002 Bande du Drugstore, La

TV seriály

2017 Versailles (TV seriál)
Labyrint (S02E01)
Kaboul Kitchen (TV seriál)
Michel vaillant (S03E12)
Ainsi parlait Amanullah (S03E11)
Le Choix de Sophie (S03E10)
další epizody (12)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
další epizody (8)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Kaboul Kitchen (TV seriál)
Jacky unchained (S02E12)
Le traître, la brute et la fiancé (S02E11)
L'homme au pistolet de nacre (S02E10)
další epizody (12)
2012 Kaboul Kitchen (TV seriál)
Pas cool à Kaboul (S01E12)
Cool à Kaboul (S01E11)
Crise de foi (S01E10)
další epizody (12)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Terre de lumière (TV seriál)
2006 Malé rodinné vraždy (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Zamilovaný Carter (S11E21)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Recidiva (S10E06)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Edmond
2016 Friday Night
2014 Au sol

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Edmond
2016 Friday Night
2014 Au sol

Host

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace