Reklama

Reklama

From the Basement

(pořad)
  • Velká Británie From the Basement
všechny plakáty

Obsahy(1)

Syrové záznamy z londýnského sklepního studia v Covent Garden - indies pop-rock. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Velmi originální projekt. Živé vystoupení očesané o přítomnost diváctva a možnost postprodukce předkládá televiznímu divákovi a posluchačovi něco jako dřeň jejich hudby. Skutečně autentický kontakt s hudebníky. Sklepní studio navíc působí celkem ponuře a dává kytarovému indie rocku ještě další, trochu nový rozměr. O výběru jednotlivých hudebníků netřeba spekulovat - ostrovní britská indie scéna je prostě napřed...a dobře se doplňuje s veterány a legendami, jako je třeba Iggy Pop či Radiohead... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Někdo má ve sklepě kola, brambory, starý haraburdí nebo krysy. BBC má ve sklepě Radiohead, Jacka Whitea nebo Iggyho Popa... ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem, co je to za pořad, ale zůstala jsem u něj s otevřenými ústy... pokud hudebníci hráli opravdu naživo, pak obrovská poklona... to bylo tedy zblízka viděno vrchol hudebního nebe... Proč je takovýto výjimečný pořad posouván až do ranních hodin? ()

PavelH 

všechny recenze uživatele

Session s Radiohead a Thomem samotným patří podle mě k tomu nejlepšímu, co se dá dnes najít a k tomu nejkalitnějímu, co kdy bylo v pop-music natočeno. A i další hudebníci se tam evidnentně cítí jako doma. To je opravdu čistá hudba dělaná pro radost umělcům samotným. ()

BE13 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem From the Basement II 1/6 (ČT2) a byli tam Radiohead, Fleet Foxes a Andrew Bird (toho jsem do té doby neznal a byl taky výbornej). Interpreti se střídali vždy po jedné písni a bylo to něco tak parádního, že nebyl problém se ve všední den dívat do té 1.00AM. Lepší je ovšem mít zvuk propojen s nějakou aparaturou, pak je to ono. Kdo nás čeká v dalších dílech? ()

Reklama

Reklama