Reklama

Reklama

I'm Not Jesus Mommy

všechny plakáty

Obsahy(1)

Jedna z nejlepších specialistek v kraji zabývající se neplodností, doktorka Kimberly Gabriel, nemůže mít vlastní děti. Objeví se však naděje, neboť je požádána, aby se zapojila do projektu vedeném doktorem Rogerem. Jedná se o klonování lidí. V zoufalství ukradne jedno embryo. Po sedmi letech od narození syna Davida, se začínají dít kolem něj podivné věci. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (2)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Katastrofa. Prvá polovica o ničom, akurát sledujeme osudy jednej kravy, ktorá klonovaním získala syna. Druhá polovica o ničom, akurát sledujeme osudy tej istej kravy so svojím faganom po 7 rokoch, ktorá sa snaží prežiť v anarchii zmietanom svete. A myslím, že je jasné, kto na tom celom nesie vinu. To však nič nemení na veci, že je to nudné a nezaujímavé, a od odpadu to zase delí len skutočnosť, že som videl aj väčšie shity. Nijaká akcia, nijaké napätie, mordy mimo záber, scenár na porazenie, rozuzlenie podobne. Mám veľmi rád omenovské horory / thrillery o chlapčekoch antikristoch, ale tento neponúka vôbec nič, navyše totálne zlyhal výber necharizmatického detského hrdinu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

I'm Not Jesus Mommy / Devil´s Child / najprv je potrebné vžiť sa do úlohy rodićky, potom to pôjde už samo ( pre niekoho ). Aktuálna téma, slušne podaná ( Rocko ale nezapadol ) mám totiž rada filmy s otáznikom, aj výkričníkom. ()

Reklama

Reklama