Reklama

Reklama

Mami, ožeň mě

(pořad)
  • Slovensko Mama, ožeň ma!
Reality-TV
Slovensko / Česko, 2011, 62 min

Obsahy(1)

Prvé stretnutie slobodných mládencov a ich mamičiek s vydajachtivými ženami prinieslo nielen humorné ale aj dramatické scény. Ako reagovali potenciálne svokry na nové ženy v blízkosti svojich synov? Preskočila medzi mamičkinými synáčikmi a ženami iskra hneď pri prvom stretnutí? Či nebodaj niektorá z nich pomýšľa hneď nad svadbou? To všetko uvidíte v novej reality show Mama, ožeň ma!

V prvním díle nové reality show s názvem Mami, ožeň mě! se divákům představí osm starých mládenců – Arpád, Michal, Roman, Tom, Marek, Miro, Miško a Pavel. Starostlivé matky budou pro své dospělé, ale stále nezadané syny hledat dokonalé partnerky. Princip show vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky.
O každého nezadaného muže budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní u něj doma, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby samotné ženy měly možnost ukázat se v co nejlepším světle.Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (149)

Ještěřák 

všechny recenze uživatele

VÍTEJTE DO HOTELU MÁMA! Podle mě je to nářez. Jasně, když se nějaký posmutnělý mamánek Miško nechá v patrně nejintimnějších chvílích svého života - otlapkáván při tanci - natáčet kamerou, tak ASI nebude úplně normální. Nicméně nehodnotím lidi - ani to, že daná kááámedy běží někde na JOJce - hodnotím přínosnost sociální, psychologickou, sváděcí, i čistě zábavní. Na druhou stranu mě zlehýnka hlodá jedno, a sice nakolik je to párování kontrolované, neřkuli přímo hrané... NAŠE BABIČKA TEDA NEMLUVILA NIKDY SPROSTĚ, ALE JEDNOU ŘEKLA: CHLAP JE SPOKOJENÝ, KDYŽ MÁ PLNÝ ŽALUDEK A PRÁZDNÝ PYTEL ,-) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si sám o sobě říká o odpad, lidi jsou v něm tak neuvěřitelně hloupí a trapní, že jsem se smál jako u skvělé komedie nebo kroutil hlavou nad jejich omezeností. Smekám před castingem, protože taková banda zoufalců či pitomců se doufám jen tak někde přirozeně nesejde. Nejlepší je buran z jižních Čech, kterého tam snad opravdu asi přihlásila máma, protože nejeví zájem o holky. Ale proč by také měl, když má kamarády, hospodu a střílí v lese, že, chlapi :D Pak byl super ten transexuál s matkou posedlou ďáblem či úplně neschopný ubožák, který byl tak ubohý, že holce, kterou si vybral jen nadával, protože holce na kterou neměl nesahal ani po kotníky. Tolik vět o prdění jsem ještě v žádném pořadu neslyšel, navíc od holky. Ale jinak to byla sympaťačka. Rádoby filosofka, která dokáže vyprávět hluboké myšlenky o pytlíku mouky či lajně koksu je také chutná, jak ta může vychovávat dvě děti? No a děti, které se hladí, každá věta končí slovy "miluji tě", následuje po týdnu požádání o ruku a skončí to tím, že když se odloučí, hned jejich láska skončí (chápu tu mladou holku, že střídá kluky, ale nechápu, že po nich chce do měsíce žádost o ruku :D). Syn, který bydlí ve třiceti u ochranitelské mámy tyranky a přece se nebude stěhovat, když má máma byt v Praze.... No prostě paráda, skvělá show, bavil jsem se královsky! To musíte vidět :-) ()

Reklama

Rawar 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je mimořádná přehlídka hnusu a ukázkové obludárium, jsem naprosto šokován groteskními karikatury, které vystupují v "relácii" jako lidé. Beru to s obrovským nadhledem a skvěle se u každého dílu bavím, skutečným motorem je samozřejmě komentátor, který distingovaným způsobem absolutně ničí všechny zúčastněné :-D 2. séria je ještě krutější než první :-D jsem nadšen a spokojen ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Love it! Love it! Love it! Šárka – „Koupila jsem si 2 svíčky, jednu astrální a druhou na změnu, je to jako po lince koksu, já právě Tomovi uvařím něco, co rád nemá!“ a její tanec na balkoně. Erika – „Já čtu knihy v němčině“ a její svádění v pampeliškách. Alenka – „Romanko, Romanko, Romanko“ a její legendární pompaží. Sjeli jsme se spolubydlícíma všechny díly na jeden zátah, protože se od toho nedalo odtrhnout. Prodloužili jsme si život tak o 100 milionů let. Ach můj bože lidi jsou naprostí exoti! Casting na show se vyvedl jako nikdy. Kéž by se něco takového povedlo československé produkci ještě párkrát. Protože přesně tohle lidi baví na reality show. A hlavně člověk, který vymýšlí ty neskutečně vtipný komentáře, by měl dostat zlatýho bludišťák, protože je neskutečnej borec! ()

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

Název už volá po trapnosti, ale castingové oddělení televize JoJ opět projevilo absolutní dokonalost. Najít takové exoty dokáží snad jen oni. Někdy jsem měl pocit, že jsou všichni profesionální herci dodržující scénář ala Monty Python :). Vše doprovází již tradičně na všem nejvtipnější sarkastický komentář. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Najskôr sa ukázalo, že Dominika Jánska z reality šou Mama, ožeň ma svoju televíznu kariéru odštartovala v reportáži o primrznutej dievčine v Hrone. Potom vysvitlo, že plachý Miško nebol jediným mužom v jej živote. Zdá sa, že plachá a tichá slečna to hrala na dve strany. Kým na televíznych obrazovkách si vymieňala horúce objatia a bozky s Miškom, doma má druhého. (Patrik200s)

Reklama

Reklama