Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Dokumentární

Pořady (9)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Survivoru se podařilo něco velice obtížného, proměnil mě totiž v klasického šprta a naprosto mě pohltil. To se šprtem myslím tak, že mám na ploše počítače místo krásné ženy logo pořadu, nejradši bych si koupil tričko s nápisem OUTWIT OUTPLAY OUTLAST a jednoduše jsem se zbláznil do něčeho, co v podstatě žádného z lidí v mé blízkosti vůbec nezajímá. A nejdůležitější je, že je mi to úplně jedno!!! Klasika nad klasiky neztrácí kvalitu (teda alespoň ne úplně) ani po více jak 20 sezonách a i když se seriál neustále mění a vyvíjí, výsledek je pořád skvělý, a tak tu máte rozhodně nejlepší (možná taky jedinou kvalitní) reality show na světě. Nejlepší řady: 1,2,6,7,8,13,15,16,19,20,25,27,28. Jinak co se týče Survivoru: Borneo, uznávám, že si Hatch zasloužil vyhrát, jednoduše proto že jako jediný ze všech lidí ve hře hrál, aby vyhrál, rozuměl tomu, co musí udělat a udělal to. Tím mám na mysli třeba i to, že i teď v roce 2013 někteří lidé sice lžou vcelku úspěšně v táboře, pak ale přijdou na kmenovou radu a začnou žvanit a prozradí se. Hatch chápal, že hlavně TAM musí člověk zalhat pořádně, že TAM ho vidí porota a že tam musí člověk vypadat jednoduše dobře. Navíc dal dohromady úplně PRVNÍ alianci, no a teď si jeho styl snaží osvojit stovky dalších, to není špatný výsledek… Hatch je považován za prvního ‚zloducha‘ Survivoru což je sice pravda, ale on si tuhle nálepku vysloužil opravdu tím, že lidi přechytračil. Kdežto na druhou stranu se nám ve hře objevuje také první ‚zloduch‘, který si své označení vysloužil pouze a jedině tím, jak nesnesitelný to je člověk. Mluvím o Susan, která sice dala na finálové radě dohromady slavný proslov, ale to nemění nic na tom, že je to prototyp naprosto neschopného hráče, kterého producenti vítají, šanci na výhru nemá ale žádnou.

Whose Line Is It Anyway?

Whose Line Is It Anyway? (1998)

Geniální, jenom škoda, že jsem to nemohl sledovat v době kdy to vycházelo a vtipy byli nejaktuálnější.

Impractical Jokers

Impractical Jokers (2011)

Jak vidno, nikdo tenhle pořad nezná, ale jestli na tuhle stránku někdy někdo narazí tak neváhejte, je to geniální... (btw. dá se to najít i normálně na youtubu...)

Mami, ožeň mě

Mami, ožeň mě (2011)

Chápu všechny ty, co hodnotí tento pořad jako " odpad! " , protože tak jsem chtěl původně hodnotit i já. Na první pohled to vypadá opravdu ultra úchylně a neuvěřitelně zoufale a popravdě, přesně takové to je. Nekonečný nářez ultra debilních, chorých a absolutně mimo realitu žijících ztracených duší servírujících jednu ubohou hlášku za druhou. Člověk se cítí trapně už jen sledováním samotných " hrdinů " , a proto není lehké si tento výtvor pustit k tělu. Pokud to ale vydržíte a přečkáte úvodní rozpaky, čeká Vás KRÁLOVSKÁ zábava ve formě toho opravdu nejhoršího, co se dá nalézt ve sféře mezilidských vztahů, umocněné krásným slovenským komentářem, který tak nádherně vyzdvihuje, už tak do očí bijící zoufalství a ubohost.

Nutné k přežití

Nutné k přežití (2006)

Neříkám, že nejpravdivější, ale určitě je to oku lahodící způsob jak dělat pořad o přežití..

Dvojí přežití

Dvojí přežití (2010)

Sledovat Beara Gryllse je úžasný zážitek, když se nad tím ale zamyslíte, většinu věcí, které nám ve svém pořadu ukazuje by normální člověk jednoduše nezvládl. Mimo jiné taky proto se asi tenhle pořad trochu více blíží realitě. Samozřejmě ale i Bear Grylls svým pořadem kopíruje Les Strouda a jeho podle mě nedostižného Survivormana. Tak jako tak ale pokud máte rádi pořady tohoto typu, bude se vám to líbit (pořad si drží kvalitu po celé 4 sezony).