Reklama

Reklama

Kdo přežije - Fidži

(série)
  • USA Fiji
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2007

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Edgardo Rivera

Schyluje se k něčemu strašlivému. Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě i o výhru v podobě milionu dolarů! (dan.pacino)

Recenze (113)

NICOX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě zaráží, že tuhle řadu hodně lidí považuje za slabší či dokonce za nejhorší. Pro mě je to jedna z nejlepších. Je pravda, že ze začátku je trochu trapný, že tým "socek" je neustále porážen týmem "boháčů", ale naštěstí příjde twist v podobě promíchání týmů a brzy potom dojde i k sjednocení. A pak se dějou věci! Různý čachrování se symbolama imunity, podvádění, překrucování, klamání... Kmenový rady jsou většinou dost velkým překvapením (chudák Edgardo, Michelle, Stacy). A řeknu Vám, že vítěz mě potěšil. Já ho tipovala už někdy od sjednocení (ne moc výrazný, ne moc v ústraní, ale hlavně přemýšlel o tom co dělá). I když všechno mohlo být uplně jinak, kdyby ten tupej idiot Dreamz dodržel svůj slib, pak by byl vítězem pravděpodobně někdo jiný. Jenže Dreamz je fakt kretén. On si vážně myslel, že potom co nedodrží dohodu a ukáže se jako bezcharekterní hajzl ho někdo z tý poroty zvolí? Mohl odejít s autem i se ctí. A Yau-man je borec!! 80 % ()

Opsha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, začátek je dost slabý, jeden kmen stále jen prohrává, zatímco druhý se povaluje v luxusu, ale po promíchání se začínají dít věci. Pád Čtyř Jezdců je asi jedním z nejelegantnějších podrazů v historii, stejně tak Dreamzova dohoda s Yau-Manem je nezapomenutelná. Inu, výherci auta jsou prokletí. Doslova pestré obsazení (v duchu Cookových ostrovů), ve kterém asi nejvíce zaujme vědátor Yau-Man, přihlouplý podrazák Dreamz, bláznivý cholerik Rocky a ironický velitel Earl. Mimochodem, věděli jste,že po úspěchu Cookových ostrovů bylo opět v plánu rozdělení na čtyři kmeny podle etnika? Padlo to kvůli tomu, že jedna soutěžící ze hry na poslední chvíli vycouvala - a proto museli producenti narychlo vymyslet zvrat s luxusním táborem? ()

Reklama

lili6 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak již bylo řečeno v někrých komentářích, začátek slabší, ale posledních pár dílů jsem koukala s otevřenou "tlamou", co se to tam děje. No prostě bezva řada a možná bych řekla, že i lepší než vyzdvihované Cookovy ostrovy. Jinak s vítězem jsem souhlasila, pokud se jedná o výběr z poslední trojky, ale měl to vyhrát Yau man, jelikož to byl velmi vychytralý asijský "strejda", který i přesto, že byl podceňovaný, především fyzicky, dokázal všechny překvapit. Hrál dobrou hru, škoda, že to nemohl dotáhnout dokonce. ()

acsmp 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě tahle série nudila, ale jak odpadly nezajímavý soutěžící, tak se to rozjelo. Už od začátku jsem přál Yau-Manovi (když dokázal otevřít bednu svojí chytrostí a ne hrubou silou, jak se neúspěšně snažili ostatní). Dreamz se ukázal jako obrovskej haj*l, když řekl, že to auto bral s tím, že Yau-Mana klidně podrazí. Překvapilo mě, že ho porotci na závěr dost zkritizovali. Nechápu, jak si mohl myslet, že potom, co podrazil svojí 4 a pak Yau-Mana, vyhraje. ()

blazma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi se mi to nelíbilo, kvůli toho prostředí a atmosféry. Cast byl půl na půl a taky nedělal tak dobrý dojem. Zkrátka když mě jedna epizoda nadchnula, ta další mě zase zklamala a bylo to celou dobu na houpačce. Z hráčů topovka Rocky, Michelle, Boo, Earl a Yau-man. Ti co mi lezli na nervy Dreamz, Anthony. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • !!!SPOILER!!! Vítěz Fidži Earl byl vybrán na poslední chvíli - dva dny před odletem. (Kulmon)
  • Většina účastníků této série jsou kamarádi lidí z produkce pořadu a jediným účastníkem, který prošel běžným castingem, je Gary Striteski. (Zix.)
  • James Reid si nechal říkat přezdívkou „Rocky“ podle filmové postavy Sylvestera Stalloneho, kterému je trochu podobný. (Zix.)

Reklama

Reklama