Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Davide je vedec, ktorý sa zaoberá únosmi mimozemšťanmi. Pomocou hypnózy "vyháňa" z obetí mimozemské parazity, ktoré využívajú dušu človeka ako zdroj energie. Keď za ním príde Saturnia, dievča z bohatej rodiny, zistí, že tentokrát to nebude také jednoduché. Odhalí globálny plán ovládnutia ľudskej rasy. Musí nájsť spôsob, ako oslobodiť dušu Saturnie spod nadvlády parazita. V ceste mu však stojí množstvo mocných organizácií, ovládaných parazitmi rovnakého druhu. (xzajox)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Exorcismus, je v tomto prípade nadnesený výraz. A ten Alien, je len pozlátko. Nudný sci-fi, pri ktorom sa zbytočne minulo nejaké to množstvo pixelov a pri ktorom vy miniete svoj drahocenný čas. ()

W.Wicki.W 

všechny recenze uživatele

Zajímalo mě jak bude vypadat takový italské mystery/scifi, ale holt tohle není nic pro mě, však zahrané je to pěkně... ()

xzajox 

všechny recenze uživatele

Film začína celkom naostro. Vedec hypnotizuje mladé dievča, a dostáva sa k jej zážitkom z únosu mimozemšťanmi. Neskôr však narazí na priveľkú rybu - dievča do ktorej sa vtelil nejaký TOP mimozemšťan, a začnú ho naháňať všetci ostatní vtelenci. Odvtedy však atmosféra stagnuje, ale stále na akejsi znesiteľnej atmosfére skúmania, napätia a naháňačiek. Na konci trošku povyskočí a tak zachová celkovému dojmu hodnotenie jemného nadpriemeru. Ako hlavný mínus by som uviedol faktickú stránku. To čo Davide deklaruje, a aj iné faktické drísty vo filme sú docela jasný nezmysel. No ale predsa to je Sci-Fi, tak čo. Celkovo je to dosť nekvalitná snímka, ale jej hlavným plusom je originálny nápad spojiť mimozemšťanov, dušu a zvukové frekvencie. Tiež sa sem tam ukáže aj nejaký alien, ale iba aby sa nepovedalo. 3* - 55% ()

Reklama

Reklama