Reklama

Reklama

Slash: Made in Stoke

(koncert)
  • Velká Británie Slash Made in Stoke 24/7/11
Hudební
Velká Británie, 2011, 112 min (Alternativní 59 min)

Koncert charismatického kytaristy s nezaměnitelnou vizáží i stylem hry... Návrat domů. Tak by se dal popsat koncert kytaristy Slashe ve Stoke na severu Anglie. Jako malý kluk tam totiž se svým otcem žil. Následně se odstěhovali za matkou do Ameriky, kde se Slash vypracoval ve skvělého kytaristu. Do hvězdných výšin ho vyneslo působení v kapele Guns N’ Roses. V roce 1996 ale kapelu oficiálně opustil a pracoval na dalších projektech. V červenci 2011 tak mohl Slash odehrát ve Victoria Hall ve Stoke nadupaný koncert. Společně se zpěvákem Mylesem Kennedym a dalšími spoluhráči naservírovali fanouškům řadu hitů a připravili jim úžasný zážitek. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slash s kytarou a Myles Kennedy s mikrofonem – to je prostě parádní dvojka. Rockový koncert, který si na nic nehraje. Zapomeňte na všechny ty videoprojekce, laserové efekty či pyrotechniku, to tady není potřeba. Tady je pět muzikantů na pódiu a v celkem civilní podobě předvádějí, co umí. A umějí toho dost! ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosté zjevení sobotní noci na Rebelu někdy loni na podzim! Slashe jsem samozřejmě znala jako super kytaristu Guns´ N´ Roses a autora většiny jejich písniček včetně těch nejznámějších, ale vlastně jsem ani nevěděla, jak pod tím hárem vypadá a co dělá po GNR, snad jen těch pár pecek od Velvet Revolver... Při sledování koncertu jsem nevycházela z údivu: poprvé nad famózním Mylesem Kennedym (který letos získal cenu za nejlepšího rockového vokalistu), samozřejmě nad nadupanou muzikou a pak taky nad Slashovým obličejem, který jsem konečně uviděla. Ten člověk vypadá jako můj manžel tak před dvaceti lety! Seděly jsme s holkama u TV, koukaly, jak dělá úplně stejné obličeje jako taťka, když blůzuje na kytaru, a já hned druhý den jako puberťačka projela internet, hledajíc, jestli je to taky takovej velkej chlap:-) Přitom jsem se dozvěděla spoustu zajímavých věcí i o jeho super rodině a těším se na novou desku, která má vyjít v září. www.slashonline.com. Aktualizace: Už vyšlo a je to pecka a jupíííí 19.11. jedeme s BillieJoke do Vídně na konceeeeert! ()

ohinek 

všechny recenze uživatele

Bez váhání plný počet. Spolu se skvělou hudbou se tato živá nahrávka může pyšnit také témeř studiovým zvukem, což většině živáků, včetně pozdějších Slashových, schází. Slash i Myles Kennedy jsou zde oba ve vrcholné formě, a i když dnes si už Slash nových fanoušků moc nezíská, pro těch pár zbývajících poctivých rockerů a GNR pamětníků to nutně musí být skvělý zážitek. ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

To, že je Slash jeden z nejlepších současných rockových kytaristů je samozřejmost. To, že je Slash člověk, který dokáže strhnout dav aniž by řekl jediné slovo, to také není příliš velké překvapení. Ve svém domovském městě, jak o něm sám hovoří, vytvořil takovou atmosféru, že vás každý riff, každý tón, každý pohyb připoutá a donutí sledovat tu dvouhodinovou show od začátku do konce. Tohle se mu povedlo. A Myles Kennedy je pro mně novým Axlem (jen mu chybí ta drzost a namyšlenost). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama