Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Phobia

všechny recenze uživatele

Když jsem uzřela upoutávky na tento nový podřad Prima Kůl, proletělo mi atrapou mozku, že se svět v sloní řiť s furunklem převrací. Potom jsem o menZTRUACI omylem zakopla ještě při jejím vysílání a ihned jsem se vrhla pomodlit k porcelánovému bohu. Sledovat, jak nějaká pipina olejíčkem masíruje macatou poďobanou prdel jakémusi "okouzlujícímu" kokotovi a ten do toho pronáší "vtipné" průpovídky, to je víc, než je má křehká duše schopná snášet. Možná se mýlím, třeba se to cílové skupině opravdu líbilo, ale mám takový neurčitý pocit, že by se pánská majorita na tuhle masáž raději dívala v opačném gardu - tedy kdyby onen (hlavně oblečený!) šulda matlal olejíčkem holou prcku té kikiny. I pro mě by to bylo snesitelnější, sice bych i tak okamžitě změnila anál na vkusnější kanál, ale nejspíš bych nenablila do porcelánu. Nebudu hodnotit: menZTRUACE je určená jiným divákům - konečně někdo myslí i na gaye! Akorát za tímto podřadem navrhuji nevysílat "Akta X", nýbrž čtyřprocentní cílovce podstatně bližšího "Spartaka: Krev a písek", přinejmenším tam jsou tím olejem napatlané vyvinutější exempláře! ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se pohádkový král ptal chytré horákyně Co je na světě nejtrapnější, nemusela by už říkat: "Když se někdo absolutně netalentovaný, zato však náležitě arogantní, pokouší dělat něco, na co nemá ani základní vlohy. Přičemž si ještě myslí, že je bůhvíjak vtipnej." Teď už by to mohla pojmenovat jedním souhrnným slovem: menZone. (...) Jacísi dva nepodaření a navrch nesympatičtí vohrňdírové "Štófy Mengele a Ludvík Vaculík" provází pořadem, kterej se snaží svézt na machistickém "humoru" z časopisů jako Maxim nebo Esquire. Jenže tak nějak se při tom zapomnělo, že když se chci svízt na něčí vlně, tak musím aspoň maličko umět surfovat. Což teda kluci fakt neuměj. Kdybych měl upravit Oficiálni text distributora, bylo by to: menZONE neradí, neinformuje, nebaví, nešokuje... nudí. A to tak, že do mrtě trapně. ()

Reklama

MacGyverCZ 

všechny recenze uživatele

Zpříjemnění večera dvouma obyčejnýma chlapama, kteří se nebojí mluvit o tom, co mladý chlapy zajímá... Je to hlavně pro chlapy, takže pokud jste ženská nebo chlap, kterým se nelíbí sprostá slova, trocha té erotiky, návštěva různých bordelů, pornoherců apod., tak na to nekoukejte a pusťte si radši Toulavou kameru bez vtipu a podobné sice kvalitní leč nudné magazíny... Zrušení pořadu je další z chybných tahů Prima COOL, která už přestává být COOL, ta devadesáti hodinová honba za kulatým nesmyslem, která se objevuje různý večer je pěkně k vzteku, nemluvě o náhradě skvělého menZone nudným coolmenem s dvouma cimprdlínama z rádia... ()

petronela86 

všechny recenze uživatele

Já vám nevim teda...docela drsně tady hlásíte. Žádný nagelovaný dementy jsem tam neviděla. Lukáš je spíš typ chlapa, kterej potká deodorant a hřeben uplnou náhodou, když o ně zakopne v koupelně. Kryštof je magor, kterej by pro srandu shodil babičku ze schodů. Bylo to jiný. Docela jsem se bavila. Jasně, trapnost se občas vloudí všude, ale ve srovnání se sračkama typu Ordinace, Obchoďák a Cesty domů, který myslim musej urážet intelekt středně vzdělanýho člověka, to bylo v pohodě. A že občas řekli sprostý slovo? No bóže. Tak si radši zapněte Křesťanskej magazín, když vás to tak sere. Dávám tři hvězdy, čtyři nedostanou, protože Mende se moc vytahuje s tim, že má německý kořeny. :) ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Když vidím ten název menZONE, tak si představím prostě něco jenom pro chlapy, takže holky, auta, zbraně, sporty a podobný zajímavý věci, ale nenechte se zmást. Od tohohle pořadu jsem ale dostal jenom dva trapný idioty, kdo ví odkud, který si myslí, že když budou mluvit jak kanál, tak se z nich všichni posadí na prdel. Kdyby to bylo bez těch "moderátorů", tak by se na to dalo koukat o hodně lépe. Prima Cool zrodila další nezajímavý pořad. 25% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama