Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Pořady (6)

Mazánci v exilu

Mazánci v exilu (2008)

Není nad to, dívat se na ty lidi, který nikdy neviděli švába, jak se ho bojí, nebo když maj sbírat velbloudí trus a říkaj, že by radši umřeli, než to vzali do ruky. To je zábava :D

Dan Savage: Téma sex

Dan Savage: Téma sex (2012)

Otevřeně, vtipně a na rovinu.. Nejen, že sympatický Dan každému poradí, jak se má nejlíp sebeuspokojovat (:D), ale poskytne vám navíc hodně cenných informací v oblasti vztahů, sexu a anatomie lidského těla.

menZONE

menZONE (2012)

Když to budete brát jen jako něco k pobavení a dáte těm dvěma blbům šanci, budete se dobře bavit. Já se bavila a už se těším na další díl! Tenhle humor já můžu :) ale klidně bych tam oželela tu "moto" složku. Dávám 5* aby se alespoň trošku vyrovnaly ty odpady.

Komplex XXL

Komplex XXL (2010)

Musím nesouhlasit s uživatelem Oyerem, mě to přijde zajímavé a občas i zábavné. Je to dobrý nápad, něco takového převést na obrazovky. Když jsem párkrát přepla na MTV a tam běžel tenhle pořad, musela jsem to dokoukat až dokonce, chtěla jsem vidět, jestli to zvládnou a vydrží se mučit až do konce :)) A pak jsou za tu snahu patřičně odměněni... Tohle může někoho kdo není sám se sebou spokojen inspirovat.