Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

MacGyverCZ 

všechny recenze uživatele

Zpříjemnění večera dvouma obyčejnýma chlapama, kteří se nebojí mluvit o tom, co mladý chlapy zajímá... Je to hlavně pro chlapy, takže pokud jste ženská nebo chlap, kterým se nelíbí sprostá slova, trocha té erotiky, návštěva různých bordelů, pornoherců apod., tak na to nekoukejte a pusťte si radši Toulavou kameru bez vtipu a podobné sice kvalitní leč nudné magazíny... Zrušení pořadu je další z chybných tahů Prima COOL, která už přestává být COOL, ta devadesáti hodinová honba za kulatým nesmyslem, která se objevuje různý večer je pěkně k vzteku, nemluvě o náhradě skvělého menZone nudným coolmenem s dvouma cimprdlínama z rádia... ()

montrose odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem tešil na pořad pro chlapy a dostal jsem dílko, u kterého se snad můžou bavit jen děcka kolem 15ti (kdyby jim tedy bylo dovoleno se na tento pořad dívat). Trapní a nesympatičtí moderátoři ze sebe chrlí rádobyvtípky, kterými jsme se bavili už někdy na základce. Reportáže mohly být i celkem zajímavé, kdyby je ta omáčka kolem totálně nezazdila. ()

Reklama

abcdcsfd 

všechny recenze uživatele

Dávám 5 hvězd abych vyvážil ty nesmyslný odpady hned po prvnim dílu :) 1) byly tam kozy a za 2) je to celkem prdel...aktualizace cca po půl roce...kozy už dlouho nebyly - srážim na 3 hvězdy...aktualizace po...dlouhý době: Zpětně sem nasranej že sem promrhal čas u takový píčoviny a chci ho zpátky. A kozy jsou všude na netu! ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Když vidím ten název menZONE, tak si představím prostě něco jenom pro chlapy, takže holky, auta, zbraně, sporty a podobný zajímavý věci, ale nenechte se zmást. Od tohohle pořadu jsem ale dostal jenom dva trapný idioty, kdo ví odkud, který si myslí, že když budou mluvit jak kanál, tak se z nich všichni posadí na prdel. Kdyby to bylo bez těch "moderátorů", tak by se na to dalo koukat o hodně lépe. Prima Cool zrodila další nezajímavý pořad. 25% ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Párkrát sem se zasmál, párkrát sem si vyhledal ty chujoviny co chlapci za peníze Primy zkoušeli.. ale to je tak všechno :( Líbí se mi koncept "testujem za vás, za co vyhodit peníze" ale vzhledem k postupně upadající prestiži pořadu a jeho zrušení asi moc úspěšnej nebyl a upřímně se tomu moc nedivím. Moderátoři nevyzrálí - dělali si z toho až moc velkou prdel :( škoda ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama