Reklama

Reklama

Štěstí jednotlivce, úspěch kolektivu

  • Jugoslávie S.P.U.K. (více)
všechny plakáty
Jugoslávie, 1983, 99 min

Obsahy(1)

Ačkoliv v první etapě dobrovolné mládežnické brigády není mezi 14 pracovními skupinami složenými z mládeže celé Jugoslávie nikdo lepší brigády Ivo Lola Ribara z Karlovce, první vyhrání z kapsy vyhání a skupina se začíná v hodnocení celé pracovní akce Sáva každým dnem propadat. Produktivitu a soudržnost mužstva narušuje čmáráním po zdi tábora neznámý pesimista. Tady nepomůže vyhlašování údernického tempa a dokonce ani oblíbené heslo Ivo Lola Ribara – štěstí jednotlivce, úspěch kolektivu! Je třeba odhalit viníka. Kupředu, soudruzi! (dopitak)

(více)

Recenze (4)

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak copak to tady máme? Viděl jsem sexuchtivé debily, sličné slečny, tupého šéfa, pokusy o soulož a okopávání hlíny. Až do poslední dvacetiminutovky tam opravdu nic jiného nebylo. Konec sice byl trochu napínavější, to přiznávám, ale myslím si, že na tento film brzy zapomenu. A navíc to celé bylo zabalené v troškovitém obalu, což snímku zrovna nepřidává. Ale kdo chce jednoduchou zábavu, má ji mít. 50% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková Policejní akademie a Starci na chmelu po jugoslávsku. Když se budoval socialismus, nemusely nutně jenom létat třísky. Souložit se přeci dalo i na dece. Neškodná, úsměvná, značně stupidní letní komedie s kouzelným původním dabingem (Slávek Jandák, Michal Pavlata, Pavel Kříž a další). Erotika jen na fotce. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 2.7.1988, réžia českého znenia (ČST Praha 1987) = K.M. WALLÓ (5.11.2012) ()

Reklama

Reklama