Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samoa mě uchvátila 3x víc než předchozí řada, nevím zda to bylo kvůli Russelovi, nebo krásné krajině, skvělým úkolům, ale každopádně u mě 4* - perfektní, jedna z těch nepřekonatelných řad.Krásné prostředí, hudba, vtípky, dramatické okamžiky, odměny, Reunion, Shambiin účes, Russelovy kousky (ponožky, voda).. Yasmin - potvůrka, která se přišla jen hádat a rozkazovat (ale alespon to v Reunionu přiznala a udobřila se..), Monica - tá v podstatě začala pořádně hrát až v díle ve kterém vypadla (skoro se jí podařilo udržet, ale pozdě), Laura - musím říct, že už tam bez ní byla skoro nuda ty její věčné hádky táhly vše navrchol., Shambo - má favoritka, kritizovat její účes nebudu :) podle mě super soutěžící, silná, sympatická, zasloužila si výhru alespon od diváků.,Erik - toho si budu pamatovat kvůli slepicím a nejlepšímu komentáři na poslední kmenové radě kdy se velice pěkně vyjádřil.,Dave - srandovní, občas divnej, ty jeho xichty byly opravdu unikát..,Russell S. - patřil mezi mé oblíbence a bůhví jak by to bylo kdyby se mu nestal ten incident škoda ho,Brett - katastrofálně nadabovanej a hlavně kvůli tomu jsem ho chtěla vyhodit, oblíbila jsem si ho, až když vypadl :)..,John - nejhezčí soutěžící v této řadě :)) škoda že udělal takovou blbost..,Betsy - policajtka, no mohla být dobrá, bohužel nestihla skoro nic ukázat..,Jaison a Mick jsou takoví ti nezajímaví kterým jsem nefandila ani nevnímala, jsem ráda, že doktor nevyhrál :) výhru jsem Natalii přála :) pěkně se vezla, nikomu nic neprovedla .. Perfect :)) ()

Reklama

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!Ne, takhle série mě nebavila. One man show Russela přestala bavit zhruba v polovině série a ukrytí tajných imunit mi přišlo absurdní a moc jednoduché.. První dvě ještě pochopím, ale u třetí jsem už kroutil hlavou. Russel nebyl sympaťák a vůbec nechápu jak mu lidi mohli od počátku tak věřit. Na reunion show jsem se ale naopak jeho vystoupením bavil. Oblíbenci: Brett, Monica, Laura. 4/10 ()

Rooseman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně jedna z nejlepších sérii Survivora. Všechno jako kdyby začalo úžasnou verzí znělky a pokračovalo nekončícím galavečerem Russella Hantze. Názory se různí, ale pravda je jen jedna. Jde o hru, kterou je možné hrát několika různými způsoby a ten Russellův byl od prvního dne až do závěrečné rady naprosto dominantní. Je pravdou, že silní soupeři by se dali spočítat na prstech jedné ruky a všech se ještě dokázal rychle zbavit, což z něj dělá opravdovou legendu stejně jako vítězství na rozhodující soutěži o imunitu, kde si rapidně zvýšil šance na milion dolarů. Proti Brettovi by při složení tehdejší rady neměl šanci. Samoa mi připomíná staré dobré časy Survivoru. Hrálo se ještě s notnou dávkou naivity a dobří hráči prostě vyčnívali, což mě baví. Já si upřímně nemyslím, že by Russellovi bylo napomáháno produkcí. To, že byl nejčastěji v prostřizích, je úplně normální prvek každé reality show, vždyť byl jednoznačně nejzajímavějším hráčem už od začátku. Kdo by ten potenciál nevyždímal. Našel ale tři imunity, z toho dvě bez nápovědy. A znovu odmítám tvrzení, že je našel díky podstrčení produkcí, myslím, že v té době se zkrátka dalo přijít na lokaci. V retrospektivě je až neuvěřitelné, jak dynamicky a bezchybně se dostal do top trojky. Čekal jsem celou dobu alespoň nějaký malý zvrat, ale jemu vyšlo vážně úplně všechno. Obmotal si celou sérii okolo prstu a zaslouženě dominoval. Na druhou stranu mi přijde krásné i vítězství Natalie, která by v dnešních 30. + sériích absolutně neměla šanci. Ale byla jiná doba a ani Russellova galashow zkrátka na milion nestačila. Je potřeba si každopádně položit otázku: Není takový charakter ve hře přesně to, co od takové show chceme? Milionář, co prostě přijde se svou taktikou nabourat systém? Navíc ovlivnit celý princip hraní, za což nezbývá než smeknout klobouk... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama