Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozor spoilery-TV/// Soutěžící 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Prostředí 9/10/// PLUS: všudypřítomný lov na imunity, oblíbený i neoblíbený Russell Hantz tomu dodává pořádnou šťávu, osobně mu spíš fandím, tato řada byla hodně napínavá, zajímavá a zábavná, hlavně tedy díky němu bych ji zařadil spíš k vrcholu a určitě v celkovém součtu bude v mé TOP 10 MÍNUS: někomu jeho one man show nemusí být pochuti a taky upozadní další zajímavé hráče, vlastně většinu hráčů./// Shrnutí: Devátenáctá řada, tedy ta údajně poslední kvalitní řada před tou úplně nejlepší ( Survivor: Heroes vs Villains) alespoň podle mnohých diváků. A taky jedna z posledních řad ve starém duchu soutěže. Tedy než Jeff Probst začal prosazovat ty svoje "novinky". Ale o tom až později. Taky je to řada, kde se hraje a soutěží opravdu drsně. To že 2 hráči fyzicky odpadnou a dokonce v jednom případě takovým způsobem že tuhne krev v žilách a vy si říkáte jestli tam nadobro nevytuhne, tak to už je co říct. Vždycky se najdou asi nějaké výhrady, tady jich ale nebude moc./// Celkem 90%/// ()

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

19. série Kdo přežije Samoa je do té doby jedna z těch nejnáročnějších, hlavně díky počasí. Zároveň je v ní soutěžící, který předvádí nejlepší taktickou hru, jakou kdy tato reality show zažila a všechny si tam vodí jako loutky. Souboje o imunitu, nebo odměnu, jsou stále zajímavé a napínavé, tak jak je zvykem. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Samoa je po dlouhé době řada, která dokáže zabavit. Ano uznávám, že je to především zásluha Russela H. Sice jsem si ho moc neoblíbil, ale na kmenových radách zajistil zábavu a mnoho zvratů. Hlavně tedy po sloučení, kdy člověk nevěděl, kdo půjde večer domů. Je to taková řada plná překvapení. Bretta si člověk všimne, až když na ostrově skoro nikdo není a on se ukáže tim nejlepším způsobem jaký mohl být. Sice jde o řadu, kde opět nevyhrál muj oblíbenec od prvního dílu, ale víte co ?? Konečně se po dlouhej době probojoval do Top 3. Takže pro mě to byla napínavá řada. Oblíbení hráči: Mick, Brett Nejméně oblíbení: ------ ()

yeniczek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samoa SAMOA!" Je to tak, Russell je hráč a díky němu je sledování ryzí radost. Hraje totiž přesně ve stylu "chci si to užít,je to JEN hra a od toho tady jsme". V kontrastu s citlivkama okolo něj je to prostě jen a jen jeho řada. Ten rozdíl byl poznat, když se začali všichni hroutit kvůli špatnému počasí (jak kdyby nevěděli, že tam budou maximálně 5 týdnů) a Russell s úsměvem pozoroval, jak se okolo něj všichni nesmyslně sypou. Tak to má být :) ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden veliký spoiler. Jsem si téměř jistý, že kdyby se tohle podařilo Russovi o deset řad později, porota by mu dala 90% hlasů. Přesto jsem s vítězem a celou touhle sérií velice spokjený. Natce se musí přiznat, že Erika vlastně dostala ona a pak už to dle Russových slov bylo jen domino. Palec hore. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • V této sérii byl poprvé objeven skrytý symbol imunity bez jediné nápovědy, a to hned opakovaně. (LucasAbelle)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)

Reklama

Reklama