Reklama

Reklama

Kdo přežije - Samoa

(série)
  • USA Samoa
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2009

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Russell Hantz, Monica Padilla, Erik Cardona

Obsahy(1)

Další, v pořadí již devatenáctá série Kdo přežije, se natáčela na samojském ostrově Upolu. Jako tradičně je dvacet soutěžících rozřazeno do dvou kmenů (Foa Foa a Galu) a v následujících devětatřiceti dnech budeme opět svědky bojů o "imunitu", jídlo a základní potřeby. Chybět samozřejmě nebudou ani kmenové rady. Kdo vydrží do konce a vyhraje milión dolarů? (Deco.20)

(více)

Recenze (116)

LEGACY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem hodně zvědav na to, jakými skutky si Samoa udělala celkem slušný ohlas u fanoušků. A pak jsem to zjistil. Celá série se dá v kostce zhrnout do jednoho jména, který začíná na R. Ano tento dle mě možná nejmazanější chlap v historii se mi dostal na druhé místo v topce mích oblíbenců. Jinak, ale musím říct, že kdyby v sérii Russell nebyl, tak je z ní průměrná řada. Ovšem byl tam a to co předvedl bylo něco nevídáného a na Survivora neobvyklého. Jsem zvědav na další díly s ním. Hodnotím 90% ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery!Ne, takhle série mě nebavila. One man show Russela přestala bavit zhruba v polovině série a ukrytí tajných imunit mi přišlo absurdní a moc jednoduché.. První dvě ještě pochopím, ale u třetí jsem už kroutil hlavou. Russel nebyl sympaťák a vůbec nechápu jak mu lidi mohli od počátku tak věřit. Na reunion show jsem se ale naopak jeho vystoupením bavil. Oblíbenci: Brett, Monica, Laura. 4/10 ()

Reklama

Crazynka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler! Spanilá jízda Russella Hantze, aneb jak to vypadá, když se multimilionář rozhodne vyhrát milion dolarů na vytření zadku a dokázání všem jaká jsou banda blbců. Sabotáže, podrazy a geniální taktika. S vítězem jsem naprosto spokojená a ty kmenovky po sloučení neměly chybu. Tuto řadu mám v TOP 5 Survivor a jsem nadšená :) ()

longercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SAMOA JE RUSSEL, RUSSEL JE SAMOA !!! Tak to je a jakýkoliv jiný pohled na věc (samozřejmě je to pouze názor), je podle mě naprosto vedle. I když nejsem žádný jeho vyhraněný fanoušek, tak uznávám, že tady byl jednoznačně hlavní postavou a že by tahle řada bez něho byla asi dost nudná. Věc, kterou na Russelovi hlavně oceňuji, je jednoduše to, že šel a konal a nezajímalo ho, že to co chtěl udělat před ním nikdo jiný nikdy neudělal. Stejně tak se kdysi vrhnul do neznámého Johny Fairplay, u kterého ale stejně jako u Russela by finále podle mě vítězství stejně nepřineslo. Člověk může být v Survivoru za hajzla, musí si to ale leda umět mistrně odůvodnit nebo se postavit vedle někoho ještě horšího než je on sám a tak logicky smýšlejícím lidem hlasovat pro ostatní prakticky znemožnit (Boston Rob v 22). Ani jedno Russel ani jednou nedokázal a proto nevyhrál (teď beru v potaz 19. i 20. řadu) a díky své ultrazlodušské reputaci (22. řada) už asi nikdy nevyhraje. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená série Survivora. od počátku jsem fandil Foa Foa a hlavně Natalie. Série byla prošpikovaná velmi pohlednými hráčkami, což určitě přidalo této sérii na oblibě. Russel je pan hráč a co zde předvedl bylo úchvatné až tak, že jsem si toho kluka skoro oblíbil a skrze něj gradovala koncovka. Co předvedli Galu bylo opravdu trapné taková dominance nosánky nahoře a pak? Bída a utrpení tolik hlasů to mělo být imunita neimunita pohlídat si to a pápá šáteček. No co s vítězem/vítězkou jsem spokojen a řada mne bavila. 4z5 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Tato řada měla mít původně jen 18 soutěžících. (Hidan)
  • Soutěžící Mike Borassi měl původně hrát už v předešlé sérii Tocantins (2009), ale byl z ní stažen kvůli zdravotním problémům. (Zix.)
  • Když byl evakuován člen Foa Foa Mike Borassi, musel i tak poté jeho kmen na kmenové radě vyřadit dalšího člena z kmene. Když byl později evakuován člen Galu Russell Swan, jeho kmen nemohl dokončit soutěž a tedy prohráli. Kmen Galu poté na kmenové radě nikoho vylučovat nemusel. (Zix.)

Reklama

Reklama