Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protagonistom príbehu 2 Coelhos (Dvaja králici), príbehu o tom, ako vlastne zabiť dve muchy jednou ranou, je Edgar, ktorý pri autonehode zabije ženu s malým synkom a preto na čas musí zmiznúť z očí. Odíde preto do Kalifornie v USA, kde má čas na premýšľanie a hranie play station. On je vlastne rozprávačom celej story o gangsterovi zo São Paula Maicomovi, ktorý je zlosynom najhrubšieho kalibru a zabíja naozaj iba pre zábavu a s úsmevom na ksichte. Maicom má na starosti vraždy, únos a lúpeže a jeho jedinou šancou je mocný, ale skorumpovaný štátny zástupca Jader Kerteis, ktorý žiada dva milióny dolárov za to, že mu pomôže. Medzitým Edgara okradne zlodej Velinha, no ten ho vystopuje podľa tetovania, ktoré má chlapík na zápästí. Dajú sa dohromady a kuriéra s peniazmi prepadnú. Avšak nič nie je také jednoduché, ako sa zdá, a na scéne sa objaví ešte kopec ďalších zainteresovaných osôb. Kľúčovou otázkou však je, ako ich životy spolu súvisia a ako sú spolu prepojené. (sochoking)

(více)

Recenze (4)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se Žiga nadměrně načichá něčeho s S6001 na etiketě, napadne ho plán tak fikaný a brutálně jednoduchý, že pokud tlak přepočtený na hladinu moře nepřesáhne 1016 hPa, vlhkost vzduchu 65 procent, zároveň bude Mars v konjunkci s Jupiterem, tukan v poledne 38 krát zatuká, ve třetím hodu padne na dvou kostkách třináctka a měsíc nad Sao Paulem vyjde ten den přesně o 45 minut později, vytře všem zrak a s Eržikou a taškou plnou peněz bude odcházet po Copacabaně vstříc zapadajícímu slunci. Brazilský pokus o Gáye Ryčího, kapku pohrdající teorií pravděpodobnosti a odsuzující diváka do role totálního kokota, nicméně jako kulisa ke klopení lahváčů a hlasitému říhání stále dostatečně zábavný. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Táto podoba s Guy Ritchie bola tiež po- pi- tchi a keby v hlavnej úlohe nehral taký caralho, tak by som dal o jednu hviezdičku viac, i ked' si aj tak myslím, že tento film patrí do červeného pásma ! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je snímek, který si pustíte, když máte rádi Tarantina, když máte rádi trochu drsnější tvorbu, která má drive a která jede kupředu jako neřízená střela, navíc je to velmi krvavé, velmi drsné a jsou zde scény, na které se nezapomíná. Tady je to hned ta první, dopravní nehoda, která je navíc ještě několikrát zopakována. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Celkom v pohodičke film. Samá figúrka, príbeh inšpirovaný filmom Zbaľ prachy a vypadni. Zo začiatku to bolo mierne chaotické, ale keď sa zorientujete je to v pohode a dá sa na to dobre pozerať. Chýbalo mi tam troška viac humoru a srandy, ale inak nadpriemerný film. ()

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama