foto

Alessandra Negrini

  • nar. 29.8.1970 (50 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Acqua Movie
2018 Mulheres Alteradas
2017 Eu Fico Loko
2016 Beduino
2012 2 Coelhos
O Gorila
2011 Stříbrný útes
2008 A Erva do Rato
Os Desafinados
2007 Cleópatra
2004 Sexo, Amor e Traição
2001 Um Crime Nobre
1997 O Que É Isso, Companheiro?

TV seriály

2010 As Cariocas (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)
1998 Meu Bem-Querer (TV seriál)
1995 Engraçadinha... Seus Amores e Seus Pecados (TV seriál)
1993 Olho no Olho (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky