Reklama

Reklama

DW - European Journal

(pořad)
všechny plakáty
Německo, 2012, 26 min

Magazín německé veřejnoprávní televize přinášející zajímavé reportáže z celé Evropy. (Tom_Lachtan)

Recenze (12)

intheend 

všechny recenze uživatele

Velmi slušnej pořad, který se zaměřuje na zajímavé lidi, podnikatele, příběhy v EU. Ale nebojí se ani témat souvisejících s odvrácenou stranou migrace, poukazování na různé nesmysly, nespravedlnosti a absurdnosti v zemích EU atd. U nás vysílá ČT24 a hodnocení je někde mezi 3-4*, ale vzhledem k tomu, že je to asi jediný pořad tohohle typu u nás, dávám 4*. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Především od roku 2015 je to propaganda multikulturní ideologie, kdy jsou v pořadu migranti vykreslováni v pozitivním světle, bez objektivního zhodnocení. Žádní zmínka o neslučitelnosti islámské a neislámské kultury, jak můžeme vidět ve Francii, Spojeném království, Belgii, Švédsku nebo Německu. Kritizují AFD, jako nedemokratickou stranu. Dále se tam objevuje zelená ideologie a podpora pomatených fanatiků, jako je zneužité dítě Gréta. Mnoho hlupáků s jejich ideologií souhlasí nebo tu indoktrinaci nevidí, a proto hodnotí pořad lépe než odpad. Rozhodně spolu se 168 hodin největší odpad na ČT!!!! ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický, manipulativní a demagogický škvár co se divákovi snaží tlačit do hlav rozkladnou neomarxistickou ideologii multikulti, destruktivní vymoženosti jako politkorektnost, genderismus, buzerantismusm, etc. Merkelovský (EU) lezdoprdelismus nejhlubšího zrna. ()

Reklama

Reklama