Reklama

Reklama

Elfen Lied: Tōriame nite - Regenschauer

  • Japonsko エルフェンリート: 通り雨にて - Regenschauer (více)

Obsahy(1)

Když Kouta a Yuka požádali Nanu, aby s nimi zůstala v jejich domě, ještě netušili, jak těžké pro ni bude přizpůsobit se novému životnímu stylu. Domácí práce jsou pro ni naprosto cizí a dost často napáchá více škody, než užitku. Nic to ale nemění na tom, že v domě žije společně s nelítostným zabijákem Lucy, a jejím druhým já Nyu, která má i svoji temnou minulost. Co vlastně způsobilo, že se Lucy kdysi podařilo uvěznit? (EMIA)

(více)

Recenze (10)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem normálně zakomponované do seriálu jako 11. epizodu a vůbec mi nepřišlo, že jde o "samostatné" OVA (jenom tedy byla o něčem jiném, než na co lákalo "V příštím díle" na konci desítky :-)). Prohloubení kamarádství mezi Nanou a Nyuu a flashback na prvotní zajetí Lucy fanoušky asi potěší, pro ostatní zbytečné. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Převážně zbytečný, oddechový dovětek k seriálu. Má smysl vidět jen kvůli jedné vážné scéně, která lehce dovysvětlí některé události. 5/10 ()

Reklama

Honza135 

všechny recenze uživatele

„NEZABIJU TĚ. JEDNOU POCÍTÍŠ TO, CO TEĎ CÍTÍM JÁ. VŠECHNO, CO JSI MĚL RÁD, SE TI ZHROUTÍ PŘED OČIMA. O TO SE POSTARÁM…“ V OVAčku se podíváme do doby, kdy byl Naně poskytnut domov. Sice dělá, co může, ale domácí práce ji moc nejdou. V nich vyniká Nyuu, která si tím Nanu proti sobě poštve… » Co se mi líbilo: 1) Odhalení Lucininy minulosti. Ze seriálu jsme se podstatnou část dozvěděli, ale i mě vrtalo hlavou, jak se dostala do výzkumných laboratoří. Taktéž jsem dostal odpověď i na pár dalších drobností, jako bylo třeba její ignorace přítomnosti Kuramy během první kapitoly. » Co jsem nemusel: Nenalézám nic, co by mě nějak obtěžovalo. Dozvěděl jsem se něco nového a to mi ke spokojenosti stačí. » Shrnutí: Od bonusového dílu jsem toho moc nečekal. Příhody z každodenního života mě nenadchnuly, ale ani neurazily. Nějak jsem je už očekával. Když ale došlo na Lucy a její minulost, hned jsem zbystřil. Sice jsem nedostal nic pompézního, ale za shlédnutí to stálo. Shlédnuto v japonském znění s českými titulky v BD verzi ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jedna epizoda navíc, která vstupuje mezi díly 10 a 11. Nepřináší však nic objevného a proto si u mě zaslouží stejné hodnocení jako seriál jako celek. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Děj této bonusové kapitoly se odehrává mezi 10. a 11. epizodou seriálu Elfen Lied (2004). (Honza135)

Reklama

Reklama