Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

TomPrusik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Další televizní úchylárna, ke které snad není co dodat. Ach jo, já jako skoro venkovan (skoro) prostě nemůžu s toho, jak nějakej polobuzerant veze kolečko s hnojem, zacpává si nos a říká si, že nic horšího nezažil. Už jenom po této scéně kterou jsem viděl náhodou v telvizi se my chtělo zvracet. Hodnocení - absolutní nula ()

voleman odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha, další stupidní pořad stupidní Novy. Nechápu jak se na takovou kravinu někdo může dívat. Bohužel moje babička se na to dívala a já občas kousek z tohoto pořadu díky ní také viděl a úplně dobře mi z toho nebylo. Příšerné dialogy mezi mentálně retardovanými účastníky byli opravdu k zblití. Zcela jasný odpad. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pozornosti kolegů - a koneckonců i kolegyň, co na tom - kteří mají zájem o ladné ženské křivky (byť v tomto případě na můj vkus poněkud příliš štíhlé) doporučuji černovlasou dívku, která je ve zdejší galerii jako první z dámského osazenstva Farmy. Tato sympatická holčina, jistá Jana Kadeřávková, má na internetu spoustu zajímavých fotografií a videí pod uměleckým jménem Nikol Vanilla. Porno sice bohužel zatím netočí, ale za shlédnutí ty materiály stejně stojí - rozhodně víc než celý tenhle novácký příspěvek k prznění všeobecné televizní kultury. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Nie,žiadny obdiv,ale podľa mňa skôr poľutovanie.Ich trápne vystupovanie,prejav a správanie sú často na smiech,ale potom si človek uvedomí,že je to skôr do plaču.Ja len dúfam,že takýchto ,,celebrít" bude na obrazovkách čoraz menej.Chcela som napísať,že mi je tých ľudí lúto,ale oveľa viac ľutujem tých,ktorý si články,videá a akékoľvek príspevky o nich zo zvedavosti a zo záujmom čítajú.Jednu hviezdičku im,ale udeľujem zato,že prezentujú hlúposť na verejnosti! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Kdybych se na to náhodou nezačal divat hned od začátku, tak by to pro mě asi byla nesnesitelná realitní šou(st) kravina. No na štěstí šoustu se to netýká, jak třeba v Hotelu Paradise. Dokonce mě to ale někdy i baví. Co mě tam vyloženě sere, tak že se pravidla vytváří asi až za běhu, což je dost nefér vůči soutěžícím a výhodou pro p*če, pro který to dycky znamená výhodu. Samozřejmě Nova z toho chce udělat hlavně show plnou zvratů, šoků, intrik a toho nejhnusnějšího, co v lidech je. Je mi ale jasný, že to sestříhávaj jenom z toho, co se jim hodí. Takže díl od dílu mě to čím dál víc sere a příště se na to už dívat nebudu. Proto dávám hodnocení nízké, protože to bude čím dál horší a horší. Navíc jsem se ujistil, že Pergnerka je regulérní pička, která je buď tak regulérně trapná od přírody nebo se nechá takhle zdementnit nějakejma pubertálníma scénáristkama a formátem pořadu)... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama