Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tempo udává soutěžící Milan. Nedovedu si představit, že by tam takový rýpal nebyl:) Chyba tvůrců, že vlastně ani nevíme, kde ta farma leží. Musíme složitě googlovat. Chci více rvaček a hádek, jinak soutěže tohoto typu nemají význam:) Po zhlédnutí všech dílů konstatuji, že jediné, co se mi nelíbilo, byl totálně zpackaný závěrečný duel mezi Michalem a Šárkou, protože bylo hned jasné, že chlap zvítězí. To je jak kdyby tam dali disciplínu vyšívání a bylo by zřejmé, že zvítězí žena:) No jo, ale jak to tedy tvůrci měli vyřešit? ()

J.Bourne 

všechny recenze uživatele

No líbí se mi, že o svym setrvání v soutěži rozhodujou samy soutěžíci. Ale prostě co to tam je za exoty to nepochopim. Jedna hvězda za trošku opravdu jen trošku zajímavej nápad. Škoda možná, že kdyby tam místo nagelovanýho homosexuala a blonďatejch dámiček byl někdo, kdo má s farmařinou co dočinění, nebylo by to tak k smíchu. Nebo spíš plači. ()

Reklama

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Já jsem sice kluk z města, ale babičky jsem měl na vesnici. Proto mi připadá úplně neuvěřitelné, že se budeme v roce 2012 dívat na "reality show" o tom, jak vypěstovat kedlubnu, dát najíst koze, umýt se studenou vodou (v létě!) a vypustit svůj produkt do suchého WC. Doufám, že tady někdo nebude blábolit něco v tom smyslu, že je to strašně užitečný pořad, protože až přijde konec technických vymožeností, až dojdou suroviny jako ropa, tak se nám budou zkušenosti z takovýchto pořadů hodit. No a to, že tuto stupiditu moderuje Tereza, jen dokresluje bídu tohoto žánru. A proč účastníkům lžou? Dali jim jídlo, prý že jim ho nikdo nevezme a po chvíli jim ho vzali. Trapné. ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Dám 1* za hlodavé komentáře napříč pořadem. Chvíli jsem uvažoval i o třech hvězdách, říkal jsem si, že Vyvolůným či BB se to kvalitativně vzdálilo na hony, dokonce i celkem normální soutěžící se mi líbili více než psycha z předchozích show, snad už se lidé začínají chovat civilizovaněji po předchozích fiaskách. ZKLAMALA VŠAK SAMOTNÁ NOVA, která se nechtěla dívat na idylický pořad, a tak začala měnit pravidla, čímž tuhle celkem slibnou záležitost zadupala do země. ()

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z mých úchylek má název reality show a když jde o kontejnerovku (i když tady s lehčím časovým skluzem), tak o to víc. Farma mě baví stejně jako kdysi první VV. Možná o něco víc, protože tady nekoukám na bandu nudících se lidí, ale na bandu lidí, kteří musí makat. No a taky souhlasím s klasikem, který řekl: Miluju práci. Vydržím se na ni celé hodiny koukat. ;^) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama