Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

A komu tím prospějete? Z Novy je mi poslední dobou vyloženě na blití...nejdřiv prodloužej Televizní noviny o 20 minut aby doprostřed mohli narvat reklamu a hned potom vysílaj hodinu tuhle zvrácenost...proboha proč to musíte vysílát každý všední den až do konce prázdnin?...Vážně je českej národ tak retardovanej, že lidem ke štěstí stačí každej den furt dokola sledovat tyhle "reality" show typu Farma, Hotel Paradise a podobně...Lidi proberte se, televize tyhle sračky vysílají proto, že VY to hltáte, a ONI pak vydělávaj na reklamách, který vám tam minimálně 2-3 nacpou...a kam jdou pak ty peníze? Většina z nich na natáčení a vysílání dalších podobnejch zvěrstev...protože proč by si televize měli kupovat práva na nějakej kvalitní, dobrej zahraniční seriál nebo pořad, když takováhle šílenost má ve finále větší sledovanost. Teď k pořadu, za mě jasný odpad!, kdyby tu existovalo ještě něco horšího než odpad! tak Farma by to na 100% ode mě dostala. ()

betyn odpad!

všechny recenze uživatele

První čtvrtinu jsme přežil,druhou však už ne!Ale začneme od začátku,nápad dobrý,rozhodně lepší než po 50té vysílat ČeskoSlovenskou SuperStar,anebo Československo má talent,ale mám k tomu hned několik výtek,myslím ale,že netřeba vypisovat,stáčí napsat,že reality show vysílá Nova a vše je jasné.Po první čtvrtině jsem se rozhodl pro 1hvězdu,nicméně vše nabralo rychlý spád do odpadu a to díky jednomu '‘muži‘‘..Kubíčkovi.Být soutěžícím asi bych mu dal pár facek.Nevychovaný a rozmazlený fracek,jinak to napsat nejde.Ale jde rozhodně napsat,že já dál ''nejdu'' :-),stačilo mě to co jsem viděl a mám jasno..Nejhorší na tom všem je,že Nova se začala opičit po Markíze a já už jen čekám,kdy se nám ukáže na obrazovkách '‘Pláž 33‘‘,která je spolehlivě horší než Farma. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Intelektuálně smýšlející televizní pořady už mají nějaký ten pátek dovolenou, takže člověk musí přijmout i tucet méně či více nesympatických nových několikatýdenních „celebrit“, které chtějí být sami sebou a poznat v poměrně krutých podmínkách sami sebe. Ha ha.. Podobné pořady buď svědčí těm, kteří se hodlají opít a následně slušně bavit, nebo masochistům, kteří už nevědí, jak si ublížit. Jenže Farma je trochu jiná. Nova po několika méně či více povedených reality show, dá se říct, našla recept na ukuchtění další z těch povedenějších a třaskavějších pořadů, divák má zase za horkých letních večerů co žrát, protože skutečně nutno podotknout, že tentokrát jde o poměrně stravitelnou záležitost!! PS: Viděli ti „odpadoví“ chytrolíni tady v poslední době třeba Hotel Paradise a jeho osazenstvo? To je teprve peklo na Zemi.. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tempo udává soutěžící Milan. Nedovedu si představit, že by tam takový rýpal nebyl:) Chyba tvůrců, že vlastně ani nevíme, kde ta farma leží. Musíme složitě googlovat. Chci více rvaček a hádek, jinak soutěže tohoto typu nemají význam:) Po zhlédnutí všech dílů konstatuji, že jediné, co se mi nelíbilo, byl totálně zpackaný závěrečný duel mezi Michalem a Šárkou, protože bylo hned jasné, že chlap zvítězí. To je jak kdyby tam dali disciplínu vyšívání a bylo by zřejmé, že zvítězí žena:) No jo, ale jak to tedy tvůrci měli vyřešit? ()

ainny odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z mých úchylek má název reality show a když jde o kontejnerovku (i když tady s lehčím časovým skluzem), tak o to víc. Farma mě baví stejně jako kdysi první VV. Možná o něco víc, protože tady nekoukám na bandu nudících se lidí, ale na bandu lidí, kteří musí makat. No a taky souhlasím s klasikem, který řekl: Miluju práci. Vydržím se na ni celé hodiny koukat. ;^) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama