Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvanáct odvážných soutěžících, nádherná usedlost mimo civilizaci, na které se zastavil život před sto lety (není tu elektřina, neteče tu voda, nejsou tu postele ani záchod), boj o vítězství a v Česku dosud nevídané letní dobrodružství! (oficiální text distributora)

Recenze (234)

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Tak nevím co si o tomdle mysleť. Jsem balík z dědiny , co z vidlema i spí , ale že bych někdy musel řešit podobný problémy jako didle divní lidé , tak to asi neee. // - // Vemte burany z města , kde teplý housky koupíte v každým krámě i ve 3 ráno a hoďte je do vidlákova uprostřed ničeho , vemte jim všechno co do té doby měly a rozmístěte kamery. Toť vše. _ / _ Bohužel , do těchto show ( reality ) se většinou vybírají tupci z tupounovy tupé lhoty , kteří nemají na práci nic jiného než přesvědčit lidi že ONI jsou přece od přirození farmáři jak se patří a žádná hnojníková karastrofa je nedokáže rozházet. Po 3 dnech to začne nabírat na obrátkách , kdy se první slečna rozbrečí , protože jí chybí mobil , nebo její plyšák ( nebo cokoliv ) Do toho intelektuální hovado , začne filozofovat o tom , že před xy lety takhle žily všichni a že je příjemné se vrátit ke kořenům. Vyfintěná panička z baráku za 5 mega - co si sebou přivezla 8 lodičky " pro každou příležitost " , je najednou velmi udivena , když musí vysmejčit půl baráku a ještě při tom loupat brambory a nachystat jídlo pro 12 kreténů , kteří jsou po 3 hodinách práce tak ztrhaní že si stěžujou na nelidské zacházení. A pak příjde to na co všichni čekají - intriky - koho vyhodíme ? Kdo to má za pár ? Kdo mě sere nejvíc ? Koho miluju ? Kdo je tento týden můj kamarád ? // Nemám tydle show moc rád , protože to je akorát banda idiotů , kteří " jsou tu za dobrodružstvím " a nikdo nepřizná že de po prachách. Holt češi se od zahraničních showmenů mají ještě co učit ( bohužel NOVA se nepoučí nikdy ) ()

betyn odpad!

všechny recenze uživatele

První čtvrtinu jsme přežil,druhou však už ne!Ale začneme od začátku,nápad dobrý,rozhodně lepší než po 50té vysílat ČeskoSlovenskou SuperStar,anebo Československo má talent,ale mám k tomu hned několik výtek,myslím ale,že netřeba vypisovat,stáčí napsat,že reality show vysílá Nova a vše je jasné.Po první čtvrtině jsem se rozhodl pro 1hvězdu,nicméně vše nabralo rychlý spád do odpadu a to díky jednomu '‘muži‘‘..Kubíčkovi.Být soutěžícím asi bych mu dal pár facek.Nevychovaný a rozmazlený fracek,jinak to napsat nejde.Ale jde rozhodně napsat,že já dál ''nejdu'' :-),stačilo mě to co jsem viděl a mám jasno..Nejhorší na tom všem je,že Nova se začala opičit po Markíze a já už jen čekám,kdy se nám ukáže na obrazovkách '‘Pláž 33‘‘,která je spolehlivě horší než Farma. ()

Reklama

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Samotný koncept téhle reality show je docela v pohodě, autory chápu a myslím že se jim celkem podařilo naplnit záměr. Všechno doplnili o sebranku lidí kde si každý najde svého favorita - alkoholička, cholerik, pražák, striptérka, buzerant ... Ale to co překousnout nedokážu je ta dementní kráva co to uvádí, za každou cenu se z toho snaží udělat to největší drámo pod sluncem a pokaždé když promluvím mám rudo před očima, ale bylo by na dlouho tu vypisovat všecky ty její sračky co jí jdou z huby, takže si to odpustím. Farmu beru jako takový emocionální výplach rád se na ni podívám, ale co se týče naší televizní tvorby stojí to za starou papuč. ()

BruceW odpad!

všechny recenze uživatele

Při shlednutí několika dílů reality show Farma se lze jenom smát. Nechápu důvod, proč bych se měl dívat na partu městských lidí, jak okopávají brambory a staví novou stodolu pro krávy. Všechny postavy jsou samozřejmě vybrány s co možná největším sociálním extrémem, a proto nechybí barbie, šampón, homosexuál či psychopat. Ti všichni přežívají na "autentické" farmě, kde nad nimi pevnou ruku drží přísný Hospodář, kterého nejspíše najmuli v nejbližšímamatérském divadelním kroužku. Bohužel ani jednotlivé zápletky nedávají pocit skutečnosti a režie TV Nova je cítit až příliš. Znovunalezení Terezy Pergnerové k tomu všemu dále jenom ubírá na již tak hrozné kvalitě. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri tejto sračke platí úplne to isté, čo som napísal v komentáry ku slovenskej verzii. Takže to len zopakujem: Už sme tu mali všelijaké reality show, väčšinou za moc nestáli, a táto patrí určite medzi tie najslabšie. Na "Farme" sa mi nepáčilo nič. Vôbec ma nezaujala pôvodná myšlienka spraviť s dvanástich tajtrlíkov poriadných hospodárov. Súťažiaci sa mi zdali nevýrazní, ba až nudní. Systém vyraďovania bol postavený úplne na hlavu. Nedialo sa tam nič zábavné, ani inak emociálne vypäté. A ešte dodám: česká obdoba "Farmy" sa mi zdá ešte úbohejšia a ešte viac trapnejšia ako tá slovenská. Tereza Pergenrová je síce o niečo málo sympatickejšia ako tá naša škaredá opica Kveta Horváthová, ale i tak je to len obyčajný odpad! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama