Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (914)

plakát

Menu (2022) 

A přesně takové arogantní, povýšenecké a tupé zmetky z nás dělá Potrhlaich, tím svým gastronomickým odsuzováním obyčejných jídel a tím že všem nutí jídla za 5000 kterýho se ani nenajíš, protože ti do talíře dá 3 mušličky aby sis s nima vytřel prdel. I když mi ve filmu tak nějak jasně bylo vysvětleno KDO a CO, tak mi uniká smysl celého toho shromáždění a toho že všichni věděli jasně jak to dopadne. A co ti kuchaři ? A kvůli čemu to celé ? Někde od půlky mě to vůbec nebavilo. Mám silné podezření že tvůrci chtěli natočit psychologickou sondu o sobeckých idiotech kterým můžeš naservírovat cokoliv a oni budou tvrdit že se jedná o nejlepší jídlo na světě ale nějak se zasekli u tvorby celé té myšlenky kterou chtěli zdělit.

plakát

Mizerové: Na život a na smrt (2024) 

Za zfetovaného kameramana, za zfetovaného trapného a tlustého Lawrence, za hudbu a za cca třetinu příběhu, si to víc jak 2 nezaslouží. Půl filmu jsem nechápal co, proč, kvůli čemu a hlavně proč ten film vůbec vznikl.

plakát

Kačer Howard (1986) 

Úplně náhodně a nečekaně to na mě vykouklo, tak jsem si osvěžil paměť abych zjistil že je to fakt bizár tak krásně divnej až je mi smutno že to byl propadák. Děj je sice hovadina na druhou a je to prostě divný film celkově, dvě věci tomu uznat musím. Krásnou Leu a celý začátek kdy bych klidně z toho kačerova mohl vidět víc. Kdyby někdo měl odvahu natočit Indyho v kačeřím provedení, věřím že by trhl takovek balík dolarů, že by klidně mohli natočit i ten další bizár s názvem Flashdance. Jako to bych fakt chtěl vidět :) Je vyloženě škoda že to vzniklo v tak hrozným provedení, kdy od půlky filmu nefunguje vůbec nic. Ale jako respekt k tehdejším maskérům, trikařům a zřejmě i loutkářům. Howard je asi příklad filmu který by si nové zpracování zasloužil. TY 70, 80 a 90 byly prostě divoký a vznikaly šílený filmy. Bohužel  na tom je znát jak doba vzniku, tak i "nulový" rozpočet.

plakát

What the Fact? (2023) (pořad) 

Asi jediný pořed u kterého jsem si několikrát řekl "jen víc a déle" a ono WTF sice neříkám ale zase netvrdím že mě spousta věcí do sebe zapadla jen díky tomuhle vysvětlování a poučování o všem možném. Jako obrovský "+" beru že konečně někoho napadlo necpát tam mluvící hlavu ale že to umí podat geniálně těma kresbama. Nevidím důvod proč by si to zasloužilo méně než 4 nebo 5. Za mě 5. Tohle patří přesně do toho pytle co by měla vysílat ČT za naše peníze a ne že se to šoupne na internet kde to 70% lidí nemá jak najít - ona by celá ta secke STEAM potřebovala vytáhnout víc na světlo - když se pak jeden podívá co za skvosty tam je, až je mu do breku za co se v ČT vyhazují miliardy (tím myslím ty tuny katastrofálních pohádek, seriálů, zábavných pořadů a filmů)

plakát

Libovky Pepy Libického (2019) (pořad) 

Jediné čím mě tento pán zaujal, jsou jeho kšandy který jsem si hned musel obědnat. .. .. Ostřílený kutil vysvětluje a poučuje lidi kteří na to stejně v životě ani nešáhnou a nebo to za 5 minut zapomenou. Jako rozumím že je plno lidí co i skobičku na klíče věší půl dne a vrtačkou hartusí 30 minut ale tady ten pán tomu svými radami nikdy nezabrání. To jsou totiž takzvaní "všeumímové" a "všechnoznalové" že pohrdají radami i odborných poradců z řad Primáckých pořadů (Hruška, Libecký, Babica, Navrátil ... jak mě chybí Přemek) Když vidím jak něco řeže nebo natírá, je pro mě záhadou jak z toho vyvázne bez nehody.

plakát

Jak se staví sen (2007) (pořad) odpad!

Dobrý den. Protože umíráte na rakovinu, máte 3 postižené děti, manžel vám utekl s mladší a ukradli vám auto, jsme vás vybrali do našeho pořadu "za 800 000 vám spravíme kuchyň" ..... a zbytek bytu si spravte sama s naší výhodnou půjčkou 15 000 měsíčně na 50 let. Jo a ještě takový detail, místo toho aby jsme si s tím teda dali tu práci a opravili to pořádně, na to máme jen 5 dní takže to poslepujem lepidlem, přitlučem hřebíkama a rychle primalex, ten vše zakryje. Jo a ještě takový drobný detail, musíte na týden někam vysmahnout aby to bylo jakože překvapení ... "víte kam na ten týden půjdete ?" .... Je super vidět pomáhat způsobem, že jim spraví koupelnu ale zbytek bytu ne, stojí to půl milionu a ještě jim v podstatě vnutí půjčku, protože si v takovým bytě musí připadat jak bezďáci. Fascinuje mě že na zbytek bytu kašlou protože prostě nevím ale pochlubí se že mají v kuchyni lampičku za 50 000 a záclonu na okno za 20 000 a stůl je mistrovské dílo hliníkosklářského designera Umbaratoho Jeršicka který vyšel na 90 000.....  "Celkově jsme tedy dnes utratili 865 998 korun" A na závěr pobaví reakce majitelů, kdy s falešným úsměvem dělají překvapené jak strašně moc se jim to líbí. Vůbec nechápu formát pořadu, kdy spraví jen jednu místnost a ještě 8x připomenou že na to mají jen 5 dní. Jaký to má smysl ? kdyby to za těch 5 dní jakože nestihli tak ahoj a dodělejte si to sami ? Asi tomu nerozumím.

plakát

Supergen (2024) (seriál) 

Nevýhoda u NETFLIXU je ta že má tolik peněz že může dělat tyhle věci. Je škoda že to není jeho výhoda a nevznikají lepší kousky. Ne važně, tohle je vyloženě céčkový blábol který nezaujme ani tím tématem (nuda a prázdné mluvení, občas nějaký záchvěv který ale okamžitě pohřbí silně výrazné neherectví "herců") který prostě neumí využít, ani těma hecema, kdy z těžce aristokratické a hrdé anglické společnosti, udělali doslova křováckou společnost kde o bělocha nezakopneš ani po půl dni hledání. Už by to měl někdo konečně zastavit (myslím oba ty problémy, jak tu nudu, tak tu korektnost) protože se to zhoršuje. Netflixu asi pořád fandím, ty možnosti točit si co chtějí je fajn, jenže jim to pořád moc nejde.

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Možná už opravdu stárnu ale nějak mi ten humor nepřišel humorný a celý ten problém který se ve filmu řeší mi přišel hloupý. Pokud budete mít volbu, volte titulky protože Dejdarův "Bárt" je fakt otravnej už po 20 minutách. Eddie sice na 100 let nevypadá ale je to na něm prostě znát. Když se podívám na prvního policajta, tak u tohohle 4 mě až bolelo jak tu ti herci vypadají. Nedokážu ani v nejdivočejších fantasiích předopvědět o čem bude 5.

plakát

Havěť (2023) 

Kdyby ten pavouk co utekl byl jeden a postupem času se zvětšoval a postupem času zabíjel víc lidí tak by to bylo "kvalitnější strašení" než když lusknutím prstu bylo těch pavouků 200 a v 54 druzích a velikostech. Půl filmu nedává smysl ani časově ani prostorově a korunu tomu nasadil závěr kdy jsem se musel vlastně smát jak zastavit pavouky může policejní páska a následné zboření domu. Po skončení jsem ještě na vteřinku řešil název filmu kdy mi nebylo úplně jasné koho tou havětí myslí, protože obyvatelé domu určitě nebyli místní.

plakát

Atlas (2024) 

Další z filmů kde si jen odškrtáváte jednotlivé sekvence a scénky a klišé. Hrdinka je chytřejší než AI a dokazuje to hraním šachů s PC a taky tím že při odchodu mezi dveřmi zahlásí "ŠACH MAT", největší AI záporák chce zachránit lidstvo a zemi tím že bude zabíjet lidi dřív než zabijí oni sebe, hrdinka a záporák mají společnou minulost, hrdinčina matka "to myslela dobře", hrdinka se sere tam kam nemá, hrdiní vojáci do jednoho umřou a hrdinkla je na všechno sama, hrdinka musí věřit AI a musí se spolu naučit spolupracovat, hrdinka odhaluje tajné informace, souboj dobra se zlem, hodná AI umírá za pláče hrdinky, hodná AI neumřela a hrdince stéká slza po tváři že Smith je zpěta ještě stihla povýšit na nejvíc nejdrsnější paní vojákovou takže teď velí skupince jiných hrdinek (převážně žen, protože muži jsou asi fakt úplní idioti) Jennifer na svůj věk vypadá sice dobře, peníze to stárnutí umí utlumit ale herečka z ní nikdy asi nebude. Občas mi přišlo že sice věděla v čem hraje ale zapoměla hrát. Chytrou paní jsem jí moc nevěřil. Netflix sice neřeší peníze ale to nezaručuje kvalitu. Beru že má odvahu dělat i béčka a céčka ale bohužel, ty kvality to pořád postrádá.