Reklama

Reklama

Kdo přežije - Amazonie

(série)
  • USA The Amazon
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2003

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jenna Morasca

Obsahy(1)

V pořadí již šestá série, tentokrát z Jižní Ameriky. Natáčelo se v severozápadním brazilském státě Amazonas v okolí řeky Río Negro, která se vlévá do Amazonky. Pro natáčení byla využita soukromá přírodní rezervace Floresta da Vida a zázemí hotelu The Ariau Amazon Towers. (obivan568)

Recenze (76)

Hismael 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostředí Amazonie, kde všude lezou obří pavouci a ve vodě plavou piraně, rozhodně nepatří k těm přívětivým. I když si někteří účastníci této 6. série mysleli, že postupují dál díky svojí strategii, jediný kdo skutečně ovládal celou hru, byl Rob. Ten po většinu hry rozhoduje kdo skončí a kdo ještě zůstane. V té době byl považovaný za nejchytřejšího hráče ze všech sérií. Většinou se ani nepotřeboval prosazovat na soubojích o imunitu, protože mu stačila silná sociální hra. Mnohokrát se už ukázalo, že nakonec vyhraje někdo nevýrazný, kdo vystupoval neutrálně a pro nikoho nepředstavoval hrozbu, tak můžete hádat, jak to asi dopadlo tady. ()

Moly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ultimátní zábava, a to především díky jednomu z nejlepších strategických hráčů a zároveň jednomu z mých největších oblíbenců, Robovi C. Série nabízí vše, co je třeba - od divácky zajímavé lokace, přes výtečné twisty, a to jak ze strany produkce (výběr hráčů do nových kmenů byl mnohem zajímavější, než pouhé náhodné tahání šátků), tak ze strany hráčů (první a doposud (od první až po 26. sérii) jediné, pokud mne paměť neklame, přenechání individuální imunity v rámci strategie, která se posléze vyplatila) po především vynikající casting. A jako sladká třešnička na dortu - jedny z nejvtipnějších zpovědí při hlasování (obzváště díky Robovi). Favorit: Rob; Oblíbenci: Deena, Christy, Matthew; Prudiči: Roger, Joanna. ()

Reklama

danielosbourne 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER, KTERÝ MŮŽE PROZRADIT, KDO BYL VE FINÁLOVÉ DVOJCE: Amazonie předvedla svou krásnou přírodu a přinesla další várku zajímavých přeživších. Série to byla zaručeně dobrá a to hlavně díky Robově skvěle promyšlené hře. Finálová dvojka byla trochu překvapením, ale čekal jsem nějaký takový zvrat. Přijde mi, že ty dva tou hrou proklouzli neviděni a neslyšeni. Spíš byly pro smích. Oblíbené postavy: Rob, Christie Nejméně oblíbené postavy: Daniel, Roger ()

juta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentář obsahuje spoilery! To byla řada! Dlouho mi trvalo, než jsem si našel člověka, kterému bych nejvíce fandil, ale na druhou stranu je tohle řada, kde jsou hodně příjemní soutěžící a tak sem tady fandil téměř každému. První řada, kde se kmeny rozdělily podle pohlaví a já, jako zástupce mužského pohlaví jsem od začátku fandil chlapům. Na začátku mě to hrozně štvalo, protože soutěže jak o odměnu, tak o imunitu byly celkem nenáročné a spíše dělané pro ženy. Pak tu byl příjemný zvrat, celkem brzo. Ke konci tu byli pěkné a složité soutěže, některé samozřejmě oddychové, ale jako jedna z mála sérií nabídla opravdu povedené a jedny z nejlepších soutěží celého Survivora. Postupně jsem si oblíbil Mattyho a tohle není řada, kde bych vyloženě nesnášel některého hráče. Na některé jsem si neudělal názor, jako třeba na Butche, pak tu byli hráči, kteří byli něčím otravní, jako Joanna svým zpěvem, Roger, který neuznával ženy jako rovnocenné soupeře nebo Rob neustálím žvatláním o ženském těle a o lhaní jiným hráčům, ale zas díky němu se tahle řada povedla. Dále tu byl třeba Alex, kterému jsem taky hodně fandil, ale pak na konci byl trošku namyšlený. Potom tu byla Christy, která se i přes svou vadu sluchu dostala dál, než jsem myslel a taky jsem jí fandil. Matthew byl označován jako blázen, ale pro mě to byl pohodový hráč, který se snažil nikoho nepodrážet a který se pustil do všech soutěží jako dravec a snažil se vyhrát každou z nich. Podobnou snahu jsem u ostatních neviděl. Ten by si podle mě zasloužil titul poslední Trosečník a navíc mi trochu připomínal mého nejlepšího kámoše :D ... Byla to jedna z nejlepších sestav, kterou jsem zatím viděl. Nejoblíbenější hráč: Matthew. S vítězem jsem spokojený, druhému jsem to ale přál víc :-) ()

mysak.pitlik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atraktivitu téhle řadě zajistil Rob, který se sice v reálném životě považuje za outsidera, ale v Amazonii si všechny vodil jako na drátkách. Rozum mi zůstával stát nad tím, za jakou sexbombu platila Heidi. To všechny okouzlily její silikony? Vždyť vypadala příšerně a když do toho ještě začala mluvit... Každopádně vítěz k tomu podle mě přišel jak slepý k houslím. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (8)

  • Jedná se o první sérii, kdy se kmeny rozdělují dle pohlaví. (obivan568)
  • Christy Smith je první neslyšící účastnicí show. (Zix.)
  • První série, ve které se soutěžící Jenna Morasca vzdala imunity a dala jí Heidi Strobel. (Zix.)

Reklama

Reklama