Reklama

Reklama

Teror na farmě

(amatérský film)
  • USA Farm Terror
Loutkový / Akční / Sci-Fi / Horor
Česko, 2011, 11 min

Režie:

Martin Fiala

Obsahy(1)

James a Ed jsou synové starého farmáře Arhura, žijící na prasečí farmě. Jejich život je nudný a hlavně potom, co se na farmu přistěhuje Edova přítelkyně Jane, začnou spřádat plány na rychlé opuštění farmy. Všechno klape až do chvíle, než je před domem nalezena mrtvola pošťáka. Vyšetřování se náhodou ujímá znuděný komisař Pépe, který odhaluje podivné praktiky na farmě a uvědomuje si, že za malou vraždou stojí věc, která by mohla ohrozit celý svět… (M.F.STUDIO)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak studentíci se během školního projektu jistě pobavili a jak vidno na youtube mají i pár desítek palců nahoru. Nic proti tvůrcům, oceňuji snahu, jejich zápal vytvořit alespoň snesitelnou atmosféru a příběh + hrátky s Legem, ale chtělo si to více pohrát s napětím i samotným dabingem. Úplně jsem si totiž dokázal představit, jak to dotyční čtou z papírů, ale zapomněli do toho dát potřebné emoce. Klasický průměr – nic víc – nic míň. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chujovina to je neskutečná (protože filmy s legem tvoří na YT hromada děcek včetně mého mladšího bratra), ale tak aspoň si s tím tvůrci vyhráli a nějaký příběh to má. Asi si i to "natáčení" užili, nicméně si s tím mohli vyhrát víc, měli ohlídat, kdy postava hýbe pusou a kdy ji dabér mluví a ani ten dabing nebyl bezchybný... 3* ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočený během pouhých 5 měsíců v rámci školního projektu do výtvarné výchovy. (M.F.STUDIO)

Reklama

Reklama