Reklama

Reklama

愛似百匯

(seriál)
  • Tchaj-wan Ai Si Pai Hui (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bratranci Xing Yi Cheng a Xing Da Ye jsou posláni studovat na Tchajwan. Zatímco Da Ye je veselý, bezstarostný a populární, Yi Cheng je spíše jeho opak. Jejich sousedka Xiao Feng, která studuje stejný obor jako Yi Cheng, se zamiluje do Da Yeho, ale není sama. Její silnou rivalkou je intrikánská Qiu Ying. Ale velkou pomoc a podporu najde Xiao Feng u Yi Chenga, přestože spolu na začátku nevycházeli. (andiek05)

(více)

Recenze (4)

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Začátek mě celkem bavil, pak se to začalo ubírat nějakým prapodivným směrem a... málem jsem to celé nedala. Některé díly jsem dokonce jenom zběžně překlikala. Mnohá rozhodnutí hlavní hrdinky mě nejednou nadzvedla ze židle. Jsou dva a ona se nemůže rozhodnout, který z nich je ten pravý. Ona je jedna a oni se nemůžou dohodnout, kterej z nich ji tomu druhýmu přenechá, pak do toho ještě vstoupí dvě blbky a je to v... Dalo by se to shrnout takto: vyznání, odmítnutí, zlomené srdce, udobření, ... a tohle několikrát dokola. Jedna * patří Aaronovi, protože se mi na něj velmi pěkně kouká :-) a ta druhá... už vlastně nevím ani za co, ale viděla jsem i horší, tak možná proto. ()

vett 

všechny recenze uživatele

Tak naivní až (mě) to bolí (vzít někoho za ruku je čin hodný odvahy, pusa je cosi mýtického a sex je prostě tabu - a to se bavíme o vysokoškolácích!!!, a ano nejhrůznější čin je darovat někomu tenisovou raketu). Chlapcům v hlavních rolích se zjevně nikdo neodvážil říct, že takhle herectví opravdu nevypadá (aneb odskočili jsme si z reklamy na zubní pastu). A zase jednou mi z dialogů trnuly zuby. Taiwane tohle mi nedělej! ()

Liverka 

všechny recenze uživatele

Love Buffet je jednou z mála školních dram, kterou můžu. Jelikož už nemám věk na to, abych sledovala "problémy mladých", (z obsahu některých by člověk nejradši vyskočil z okna) tak se úspěšně těmto žánrům vyhýbám, ale na tuhle sérii se vždycky ráda znovu kouknu. Má pro mě velký nostalgický nádech a bavila jsem se nadmíru dobře na věcech, které už mám dávno za sebou:-)Téma je dobře zpracované. Naivní to zákonitě muselo být, protože která první láska není naivní? První láska, člověk žije ve svém světě, nevidí napravo ani nalevo, pak přijde první zklamání, druhá láska, člověk se zase nadchne, i když už stěží, a pak následuje někdy i další zklamaní. Tak to prostě chodí. Mladí nasekají svojí netrpělivostí a zbrklostí spoustu chyb a tady se to tvůrcům podařilo dobře dostat na obrazovky. Jsem moc ráda, že hl. roli dostala Reen Yu. Perfektně svoji roli zahrála, taktéž Aaron. Calvin trochu zaostával, ale přisuzuji to tomu, že mu z hl. role vyhodili jeho lásku Joanne Tseng, která měla původně Xiao Feng hrát. Poprvé, mi neskutečně lezl na nervy, ale teď s odstupem času to bylo ok'la. Celou sérii okořenil krásný soundtrack v podání Dong Cheng Wei *tleskám*, dokonalý styling a příjemné herecké výkony. Co se týká konce a toho, jak s ním hodně lidí nebylo spokojených... Myslím, že nešlo o to, že si vybrala Da Yeho a ne Ah Yiho, ale že si nevybrala Aarona, protože kdyby Aaron hrál Da Yeho, tak by to nikomu nevadilo:D Každopádně, každý si má vybrat to, co si přeje. Navíc, na první lásku ať už platonickou nebo opravdovou se přeci nezapomíná. Proto se mi líbil i konec. Nicméně i tak jsem byla pro pudink s jahodovou příchutí ;-) ()

Reklama

Reklama