Reklama

Reklama

Nitro Circus

  • USA Nitro Circus: The Movie (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Nitro Circus nabízí adrenalinem nabité kaskadérské výkony, které jste dosud neviděli, i legrační kousky v podání jezdců světově proslulé skupiny Nitro Circus pod taktovkou Travise Pastrany. Tento ryzí šílenec, jeden z nejznámějších představitelů motocyklové akrobacie, je hlavní postavou skupiny neohrožených, odvážných a vynalézavých bláznů, která předvádí ty nejnebezpečnější výkony v plné kráse… a jen pro vás! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

peaceices 

všechny recenze uživatele

Neskutečná porce šílených triků, stuntů a všemožných kousků, které by udělala jen opravdu malá hrstka lidí. Tak jak řekli ve filmu, to co dělají už nikdy a nikdo nebude opakovat. U většiny scén jde opravdu o život (myslím si, že přesto jak Tommy tvrdil že tohle není nijak naplánované a dělají jen to co je napadne, bez většího uvažovaní, musí několikrát promyslet jak daný trik provést tak, aby to přežili, přinejmenším aby následně nestrávili půl roku v nemocnici). Výborná podívaná se skvělým zakončením v podobě show v Las Vegas, která opravdu stála za to! Být v tom hledišti a sledovat Wheelze jak provede jeho frontflip na vozíků bez jediné chybičky, tleskal bych než by mě bolely ruce. Respekt, borci! 75 % ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Celkem zbytečná kopírka proslulých Jackass cápků kde je rozptyl "skečů" omezený (ve srovnání s originálem) a po chvilce se koncept začne celkem dost nepříjemně opakovat. Zajímavá mi přišla pouze pasáž s nehodou, která nabrala trochu reality TV/dokumentárního vzrušení. Teď je asi vhodná příležitost pro fanoušky Nitro Circus se na mě sesypat s objasněním, že je to něco úplně nesrovnatelného a že tomu vůbec nerozumím 35 % ()

Reklama

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Toto je film, pri ktoromm človek povie "wow!", ale aby to niekoho humorne zabavilo to asi nie je. Je to čistá kaskadérina a tej show tam je pomenej. Veľa ľudí to tu porovnáva s Jackass ale toto je úplne o inom. Ak sa niečo nepodarí v Jackass je to sranda, ale aksa niečo nepodarí tu tak končia títo chalani prinajlepšom v nemocnici (viď. skok s autom). Ako komédiu by som toto neradil vôbec, lebo úprimmne som sa zasmial len, keď im tam zostal vysieť ten skúter na rampe. Priemerný film s perfektnými predvedenými kúskami, ale toto nie je film, ktorý by som si pozrel 50x ako som už videl Knoxvilla a spol. Hodnotenie 5 z 10, ale 100 ludí 100 chutí. P.S. Chcel by som si skúsiť zahodiť melón z mrakodrapu! ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

"Musíte prijať fakt že smrť je možnosť." Vidieť partu bláznov ako sa snažia prekonať sami seba a následne aj navzájom by nebolo tak poučné a zmysluplné keby bola zložená z iných členov. FMX X-Fighters, X Games, všetky tieto veci som odmalička pozeral a preto mi tento film/dokument zahral na tu správnu vlnu. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

V Hollywoodu se toho báli......a ono to stálo jen pár šlupek........ Takže těch sedm lidí naložte do dětského, pardon školního autobusu, a koukejte kam doletí. Já tedy nevím, ale připadá mi to ujetý a pitomí. Mám dojem, že to nejsou normálně uvažující lidí. Nedostatky ve fyzice a matematice jsou zde do očí bijící. Taky nejsem dokonalej, má čeština má hodně chyb, ale hlava, to je něco jiného. Jejich pokusy mi připadají ubohé a ještě se to pokouší zpracovat do filmu. To že je nějaké umění? Dle mého je to nedostatek rozumu schovaný za rouškou "svobody". Úvodní varování před "filmem" a následný film bych pouštěl jako instruktážní snímek o degeneraci mozků. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Na konci filmu a v záverečných titulkoch hrá v pozadí kapela DropKick Murphys. (Déé X Géé)
  • Většina kaskadérských kousků, které jsou ve filmu předváděny, se musela točit v Panamě, protože v USA bylo jejich provedení bez jištění zakázáno. (TheTrox)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno