Reklama

Reklama

UFC 146: Dos Santos vs. Mir

(pořad)
Sportovní
Kanada, 2012, 245 min

Účinkují:

Joe Rogan, Frank Mir

Stávající šampión těžké váhy Junior dos Santos se bude snažit obhájit titul proti zkušenému Franku Mirovi, který nahradil vyřazeného Alistaira Overeema. Všechny zápasy na hlavní kartě se konají v těžké váze, což z UFC 146 dělá jedinečnou událost. (Rohata krysa)

Recenze (2)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

S. Struve vs. L. Johnson 2* Nic moc se tam nedělo, velmi rychlý zápas….. Miocic vs. Rosario 3* celkem pěknej zápas, nakonec i trošku krvavej….. Nelson vs. Herman 3* Hodně rychlej zápas, pěkný K.O….. Hardy vs. Ludwig 4* Pěknej zápas + K.O….. Verner vs. Barboza 3* Opět rychlý zápas, pěkný K.O….. Velasquez vs. A Silva 5* Parádní zápas, hodně krvavej. Vítěz má jednoznačnou převahu hned od začátku….. Dos Santos vs. Mir 5* Hodně dobrej zápas. Vítěz měl soupeře krásně přečtenýho a nenechal se nalákat na to, co jde protivníkovi nejlíp. Sice jsem fandil mému oblíbenci, ale i přes prohru se mi to hodně líbilo. Technika vítěze je parádní….. Brown vs. Pineda 4* Pěknej fight , nějaká ta krev se taky ukáže :) Teixeira vs. Kingsbury 4* další pěknej zápas, zakončený submission….. Sass vs. Volkman 3* Dobrý zápas , ukončený submission….. Celkově parádní event, kterej má spoustu rychlých zápasů. Hlavní zápasy asi nikoho nepřekvapily, ale stály za to. Tady nemám jednoznačnýho vítěze, co se týče zápasu. Velasquezův i Dos Santosův zápas byl super. Hlavně za tyto zápasy dávám 96% :). ()

Morseus 

všechny recenze uživatele

Dos Santos a jeho ničivé údery zase ukázali kdo je tady pánem. Frank Mir je především nebezpečný v boji na zemi a ve výhrách na Submission (to dokázal i v souboji s Niguerou) tudíž jeho taktika byla lehko odhadnutelná. Pokusit se Santose dostat na zem a tam se ho pokusit chytit do páky nebo ubít. Santos to ale věděl a skvěle se na to připravil. Nenechal se shodit a Mirovi nedal sebemenší šanci. Jinak druhý zápas večera předvedl taky skvělou podívanou, Cain Silvovy rychle vysvětlil že dneska si ukousl moc velké sousto a tudíž se Cainovi otevřely dveře o souboj o titul. Jak to dopadlo už všichni víme. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama