Reklama

Reklama

Heavenly Sword

Trailer 1

Obsahy(1)

Heavenly Sword je dobrodružným fantasy točícím se kolem Nebeského meče, s nímž nelze podnikat nic menšího, než se stát bohem a ovládnout svět. Klan Naričina otce meč chrání a vládce druhého, král Bohan, jej chce ukrást. Narika se vydává s Nebeským mečem najít dosud nepoznaného bratra, který je podle legendy coby syn svého otce schopen mečem vládnout. (Geriel)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (13)

Kali4 

všechny recenze uživatele

Nezajímavé a nudné. Byl zde přinejmenším jeden prvek, který měl skutečný dramatický potenciál - samotný Heavenly Sword, který vysává životní sílu z toho, kdo jej třímá. Využití této zbraně se ale omezuje především na stereotypní bojování - bitvy jsou jedna jako druhá, bez napětí, přičemž vyloženě působí jako několik in-game videí poslepovaných dohromady jen tak halabala. Celému "in-game cinematic" pocitu, který z toho mám, odpovídá i úroveň dialogů a dramatizace zápletky, která je zkratkovitá, předvídatelná a bez emocí. Abyste dostali film, musíte vyprodukovat víc než jen slepenec in-game videí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten plakát se mi strašně líbil a já jsem si myslel, že to bude pořádná akční a sexy 3D řežba. To se bohužel nekonalo. Ona to řežba místy je, ale ani tak nic moc, ale hlavně ta vizuální stránka není nijak dokonalá. Kdyby to byla počítačová hra, tak před pěti lety, možná by mě to i bavilo, ale jako film je to slabé. ()

Reklama

kramatos 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná škoda a zklamání. Jako první jsem viděl fanouškem sestříhaný film na youtube přímo ze hry (hru jsem nehrál). Těšil jsem se na stejný příběh v lepším kabátě a ještě poutávěji zpracován, omyl... To co jsem měl tu smůlu zhlédnout mě totálně zklamalo. Sice je příběh podobný, charaktery také, ale to je vpodstatě vše. Atmosféra, geniální charaktery a vyjímečně kvalitně odvyprávěný příběh jsou ty tam. Sestřihaný film ze hry doporučuji zhlédnout a ten hodnotím na 4*. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Keďže som býval gamer, tak niečo ma zlákalo pozrieť si tento remake, dosť úspešnej hry. Pravdu povediac, po celú dobu som sa cítil ako v tých pasážach medzi hernými scénkami, no zaujalo ma prostredie, chuť postáv a fantázia... Je pravda, že celé to pôsobí čudným dojmom, aj sme sa zasmiali, aj sme sa divili, no ako výfič je to si myslím dobrá vec. PS: Na animák, hlavne ženské postavy sú riadne sexi :-) ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Od samotného počátku jsem měl pocit, jako když se koukám na sestříhané cinematic z nějaké hry. Animace mi sice nepřišla špatná, ale občas se postavy pohybovali tak nějak nemotorně a trhaně (skoro jako glitche ve hrách), což mi lezlo dost na nervy. No nakonec jsem asi nebyl daleko od pravdy, protože je to prý na základě hry. A můj názor na sledování her z pozice diváka je dosti špatný, neboť jak říkám: "není nic horšího než sledovat, jak někdo hraje a nemoci do toho zasáhnout," a z tohoto filmu jsem měl bohužel podobný pocit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama