Reklama

Reklama

S autem v divočině

(pořad)
  • USA One Car Too Far
Reality-TV
USA, 2012, 60 min

Obsahy(1)

Jednotlivé díly:

Sopka Odborník na přežití Gary Humphrey a mechanik Bill Wu se pokusí sjet vozem s pohonem na všechna kola z vrcholu sopky zpět do civilizace. Půjde však projet nebezpečnou rozsedlinou?

Deštný prales Odborník na přežití Gary a mechanik Bill čelí prudkému dešti, blátu a záplavám, když se prosekávají deštným pralesem, aby nalezli jedinou šanci na návrat do civilizace, své auto.

Hory Gary a Bill čelí jihoamerickému horskému pohoří, když se pokusí dojet autem do civilizace a snaží se při tom překonat příkré stěny hor, obrovské balvany a možné sesuvy kamení.

Poušť Na Garyho a Billa čeká doposud nejnáročnější úkol při úniku z pouště Atacama se spalujícími denními teplotami a nočními podmínkami téměř na bodu mrazu.

Pod kapotou Bývalý vojenský expert na přežití Gary Humphrey a mechanik Bill Wu vás v této epizodě prostřednictvím exkluzivních rozhovorů a neodvysílaných záběrů zavedou do zákulisí natáčení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

To mi pripomína tých blbcov, čo sa sťažovali, že na Skalnaté pleso nemôžu ísť autom a na Kriváň že musia chodiť po kameňoch a nie bo betónke. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama