Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jacques přišel při autonehodě o syna, rozešel se s manželkou a nyní se po dlouhých letech vrací zpět do Francie kvůli pohřbu svého otce. Potkává opět bývalou ženu, poznává její rodinu včetně syna a s tím naváže velmi prapodivný vztah. Herečka Sandrine Bonnairová se uvedla už svou režijní prvotinou, dokumentárním snímkem o vlastní postižené sestře. Její hraný debut sebevědomě osciluje mezi charakterovou studií, psychologickým dramatem a mrazivým thrillerem. Soustředí se na drobná dramata lidských tváří a pomocí uměřené režie a elegantních pohybů kamery vytváří na malém prostoru pozoruhodně stísněný film, v němž se přesto odehrávají velké věci. (Febiofest)

(více)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Temný, stísněný, šeptaný příběh muže mentálně narušeného nehodou, při níž ztratil synka a teď se vrací do Francie, setkává s bývalou ženou a naváže zvláštní vztah s jejím synkem. Ale to vše násilně překazí muž jeho bývalé. ()

štíple 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy, i když jsem uvažovala nejdřív o 3. Že já si letos na Febiofestu vybírám filmy! Teď bych si dala něco veselejšího, abych si udržela alespoň trochu chuti do života. ()

Reklama

Reklama