Reklama

Reklama

Jak jsme vynalezli svět

(seriál)
  • Česko Jak jsme vymysleli svět (více)

Obsahy(1)

Uvidíte, jak vznikly tradiční vynálezy, jež ovlivnily naše životy. Jak lidská vynalézavost, mimořádné vztahy, neomezené experimenty a neuvěřitelné náhody vytvořily nám známý svět? (oficiální text distributora)

Recenze (2)

whack 

všechny recenze uživatele

Mobilné telefóny, elektromagnetický smog, mrakodrapy, lietadlá, autá, zbrane... sláva vývojárom! Sláva im za všetky pesticídy, freóny, genetické inžinierstvo, ftaláty, dioxíny, toxíny, rádioaktivitu, povrchové bane, kolesové rýpadlá, ozónové diery, civilizačné choroby! Hurá! Aspoňže vynašli bicykel... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl mrakodrapy a zbraně. Propagační video o skvělých mrakodrapech a reklama na příšerné město New York a nesmí chybět Londýn. K tomu banální vsuvka vše o výtazích. Příklad postavení budov kapitalisticky tak natěsno, že v místnostech byla tma, vyřešila neviditelná ruka trhu a regulace politiků - lidi zde totiž nechtěli pracovat a cena budov poklesla. Díl zbraně začíná zajímavou puškou pro odstřelovače na 2,5 km použitou v Iráku Američany. Pak jde o výčet zbraní pro fanoušky střílení. Zaujal mě jen samopal Thomson, alias "vyhlazovač" nebo "zákopové koště". Je štěstí, že ji Thompson začal vyrábět až na konci první světové války. ()

Reklama

Reklama