Reklama

Reklama

Detroit v plamenech

  • USA Burn
Trailer

Obsahy(1)

Detroit se v poslední době vylidňuje. Je zde mnoho prázdných domů, které velmi často zachvacují plameny. Většina požárů je přitom založena úmyslně a hasiči bojují se zastaralou výzbrojí a nedostatkem financí... Engine Company 50 je chudý hasičský sbor, který se potýká s požáry po celém Detroitu. Nikde v Americe neexistují hasiči, kteří by byli tak vytížení a kteří by tolik potřebovali „píchnout" jako oni. Populace Detroitu klesla na polovinu a po těch, co město opustili, zůstalo 80 tisíc opuštěných domů. Žháři mají posvícení a během jediného dne založí až třicet požárů. Kriticky zoufalou situaci a doslova žhavou atmosféru boje s ohněm v ulicích poloprázdného velkoměsta zachycuje dokumentární film Detroit v plamenech. Díky kameře, která se vrhá do akce stejně neohroženě jako hrdinové, v jejichž stopách kráčí, to zažijete z první ruky. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kratší 51 minutovou verzi ze Zoomu. Těžko říct, jestli ta delší je ucelenější ale jako dokument o hasičích je o ničem. Je to zajímavý jen z pohledu toho, jak to vypadá v Detroitu, který zkrachoval a nikdo, včetně hasičských sborů nemá peníze pro údržbu... ()

frankiiee 

všechny recenze uživatele

Videl som kratšiu 50 min verziu a ja som bol vcelku spokojny, v dokumente je vyobrazeny dnesny vyludneny a chudobny Detroit, kde sa velmi tazko zhanaju peniaze i na tak dolezitu vec akou je hasicsky zbor, ktory navyse kazdy den celi horiacim opustenym domom, ktorych je v Detroite okolo 80 000. ()

Reklama

fyluta 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako hasiče pěkný dokument o reálných problémech HASIČŮ . Kdo čekal Extra požáry a HD záběry bude asi zklamaný. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama