Reklama

Reklama

Recenze (3)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No super, po nudnom a debilnom Okaruto prichádza rovnako nudné a debilné Karuto. Ešte pár takýchto snímkov, a začnem Širaišiho tvorbu úplne ignorovať, lebo s tým chlapcom to ide dolu vodou. Horor o troch dievčatách, ktoré sa vyberú do strašidelného domu skúmať paranormálne javy, lenže je potrebné nekonečné čakanie, modlenie a zaklínanie - a to tiež len kvôli tomu, aby sa tam napokon ukázala nejaká predigitalizovaná pičovina s chápadlami, ktorá sa tradične ani nedá pomenovať, nie to, aby ešte vydesila. Možno sa to snaží priblížiť všetkým tým americkým paranormálnym aktivitám (ktorých už mám aj tak plné zuby), ale tie obsahujú aspoň niečo, čoho sa dá sem tam zľaknúť. Neskutočne smiešny a predovšetkým zúfalý pokus, ktorý opäť končí totálnym fiaskom. ()

Immortal17 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to k sakru...?! To snad nemůže ani být pravda. Jak někdo mohl vypustit do světa takovou nehoráznou nesmyslnou ptákovinu? To vážně bolí. Ještě při závěrečných titulkách jsem kroutila nevěřícně hlavou se slovy "co to bylo, do prdele?!". Jsem ráda, že moje hodnocení toto zařadilo do odpadu celkově. Dala jsem tomu poslední kapku. Však ono si to zaslouží. Ne že ne. Pardon, ale dost možná bych tvrdila, že to je největší trash co jsem kdy viděla. ()

Reklama

Cedr 

všechny recenze uživatele

Mockumentární forma se jeví jako naprosto arbitrární a celý film by fungoval lépe v tradiční podobě a s jinými charaktery. Námět příběhu, ke kterému se přes ten half-assed dokumentární balast dostaneme až v závěru, totiž něco do sebe překvapivě má. Potenciál je však zabit nejen formou, ale přiblblými postavami. Trojice "idolů" není až takový problém, neboť své (hloupé) role hraje přesvědčivě. Jakmile se však na scénu dostane exorcista Neo, tak veškerá soudnost letí oknem ven. Neo totiž do filmu zabloudil ze špatné chuuni/shonen mangy a úspěšně pohřbil jakoukoliv snahu brát aspoň trochu vážně. Kdo jeho super edgy charakter neuvidí, nepochopí. To nejsmutnější je, že kdyby tato anime karikatura byla nahrazena někým stravitelnějším, tak by to vše klapalo mnohem lépe. Palec nahoru za snahu ukázat relativně originální démony a trochu se odlišit od dlouhovlasého kánonu. Shiraishi však jejich "děsivost" neodhadl a ukazuje je ve své fullfrontal kráse troufale dlouho. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama