Reklama

Reklama

Recenze (3)

septic 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelný hnůj od začátku až do konce, ovšem ne návrhem, ale zpracováním. Takové stupidní dialogy jsem viděl naposledy v Robogeiši. Nevím, jestli je i nějaká italská verze, ale anglická se nedá ani poslouchat. Znásilňuje to uši, jako když člověk sleduje Gumídky v Maďarštině. Šestou povídku už jsem ani moc neposlouchal, po pár minutách poslední jsem to raději vypnul. Chudák Poe. Itálie jeho jméno nezvolává oslavně, nýbrž z něj dělá komickou postavu stupidní hororové literatury. Hodina života v kanálu ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Edgar je moja srdcovka a vymodelovať filmárinu podľa jeho predlohy je zápas, podobný ako u H.P.Lovecrafta . Všetko závisí na režisérovi a jeho poňatí predlohy. Italové sú v tomto smere pribrzdený a v tomto žanri som u nich nestretla žiaden posun k lepšiemu. Avšak po (aj) zámorských ochutnávkach som s týmto hybridom podľa očakávania zdegenerovane spokojná. Tú Poe abstinenčnú 2ku tam seknem, ať to veme čert. ()

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Poe už musí dávno rotovať v hrobe, po tom aké shitové pokusy sa na neho odvolávajú. V tomto prípade máme lacnú, amatérsku hororovú antológiu, ktorá sa nechutne obtiera o sedmičku Poeových príbehov a experimentálne ich dostáva až na samotné sračkoidné dno. Jednotlivo sa k tým primitívnostiam vyjadrovať nebudem, to by mi asi museli zaplatiť. ()

Reklama

Reklama