Reklama

Reklama

Art Attack

(seriál)
  • Česko Fůra nápadů aneb ART ATTACK (více)
Rodinný
Velká Británie, 1990, 30 min

Obsahy(1)

Kamil, Vincent van Kokosák a Alex v říši výtvarné fantazie bez hranic! Připravte si tužky, pastelky, barvičky, lepidlo a spoustu zbytečných věcí, které chtějí dospěláci vyhodit. Hodí se úplně všechno – krabičky všech velikostí, pet lahve s víčky i bez, obaly, sáčky, noviny... Jde se tvořit! Průvodcem pořadu z dílny Disney je sympatický Kamil, jemuž čas od času pomohou dva kamarádi. Vicent van Kokosák nám vždy rád zopakuje tvůrčí postup či návod. Šikovný výtvarník Alex sice nemluví, ovšem o to výmluvněji sestavuje velkoplošné obrazy z nejrůznějších předmětů, které najde kolem. Záleží na tom, kde se zrovna nachází, zda na fotbalovém stadionu, u moře nebo třeba v dílně s nářadím. Výsledek je vždy ohromující. Kamil vám v každém pořadu ukáže hned několik nápadů a návodů, vybrat si mohou kluci, holky a dokonce i rodiče! (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Art Attack měl být spíše pojmenován creep attack, protože úchylně vyhlížející moderátor a šílená barevná grafika učí děti, jak si vyrobit nepraktické věci, které jsou zřejmě určené pro osamělé chvilky pana moderátora s nebohými dítky v kumbále.. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

To utrpenie mať malých súrodencov závislých na disney channel. :( Má to akože učiť deti kreativite, ale na túto tému je veľmi veľa lepších seriálov pre deti - veci tu vyrábané sú navyše nepraktické a divné. Všetko je nasilu sladké a farebné. Moderátor je večne usmiaty priteplený pedofil. Toto sa nemôže páčiť žiadnemu dieťaťu ktoré neni psychicky postihnuté... ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama