Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stačí mít vyvinutý instinkt... Týdeník o lidské intimitě a všem, u čeho se možná trochu začervenáte. (oficiální text distributora)

Recenze (47)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Erotický pořad laděný pro diváky, kterým je šedesát a více. Barrandov nechává Heidi Janků promlouvat smyslným hlasem o švédských trojkách, délky dostřiku semena a o tom, že piss je také „zlatý déšť“. Pořad, který absolutně nechápe současný pohled na pornografii a její progres za poslední desetiletí. Tak tedy, pokud doma nosíte papuče a máte problémy s prostatou, tak Vám každý pátek vysílá Barrandov erotický pořad. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení mě neudivuje, důvody ano. Nějak jsem se tu nikde nedočetl, že největší problém těchto pořadů je prostě a jednoduše už jejich samotná existence. Ať se totiž moderátoři a celebrity snaží sebevíc tvářit inteligentně a vyzrále, ono jaksi veřejně propírat, jakou mám oblíbenou sexuální polohu a velikost penisu a nevímco ještě, působí jak infantilní křeč až na úrovni puberťáků hrajících flašku. A přesně takovou výpovědní hodnotu mají tyto pořady - flaška ve špinavém sklepě. Sex je soukromá záležitost a patří za dveře ložnice. ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Heidi, je pěkné a chvályhodné, že sis ve svém věku dokázala udržet tělo takové, že tvýmu starýmu nemusí bejt na blití, když tě píchá. Ale to je všechno. Věř, že nikdo jinej na tebe neni zvědavej. K těm reportážím se snad ani nebudu moc vyjadřovat. Zkrátka je to nechutné, ohavné, dementní. VAROVÁNÍ: I u zdravých mužů může s vysokou pravděpodobností způsobit (minimálně dočasnou) impotenci... ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Po dvou a půl dílech ... aby se to dalo nazývat mírně zodpovědným hodnocením a ne střelbou od boku. Skript je jasný - do každého dílu je zapotřebí nacpat nadrženou xxl moderátorku (že by inspirace na Frekvenci 1?), reklamu na erotický pomůcky a samozřejmě nesmí chybět komentáře a postřehy největších buqic z barů v Prahe. Zbytek času se vyplní moudry botoxové divnoholky mgr.,2000/hod.,sc. (nejde o kousek kandidátky věd, ale o pomocnici "sex-coach", která vám ho přidrží, když nevíte kam s ním). Ve výsledku - divný pořad s minimem informací. ()

Mukl007 odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč jsem si to vlastně pustil? Tomu teď opravdu nerozumím, ale koukat na rozcapenou Heidi na kanapi opravdu nemá smysl, nemluvě o tom, že nemá smysl takovýhle pořad vůbec vytvářet. Kvalitu pořadu nezachrání ani zešedlý Hůlka, mile se rozplývající nad tím, jak měl za mlada sex v ředitelně (O Bohušovi Matušovi radši nemluvit). Odpad je jasná volba. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama