foto

Michal Rykovský

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval SVOŠF v Písku, obor obraz a zvuk ve filmové tvorbě. Pracoval jako kompozitor ve firmě UPP, poté se věnoval několit let střihu v televizích (Real TV, Prima, Nova, ČT). Od roku 2008 je podepsán pod řadou úspěšných televizních a komerčních projektů jako režisér nebo spoluautor. V roce 2015 založil firmu Media Offline.

Signal Generator

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Metro (studentský film)

TV seriály

2015 Přístav (TV seriál)
Bicykl (S01E08)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)

TV pořady

2015 DobroDRUH (TV pořad)
2013 Ostříháno (TV pořad)
2012 Česká 30 (TV pořad)
2011 Nové hnízdo (TV pořad)
2010 Mladší o pár let (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Čápi s mákem (TV pořad)
2009 Jak se staví dům (TV pořad)
Nahá jsi krásná (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)
Vem si mě! (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Sádra
2015 Virus

TV seriály

2018 Taxi (TV seriál)
Kardinální omyl (E01)

TV pořady

2015 Popelka (TV pořad)
2013 Exkluziv! (TV pořad)
Ostříháno (TV pořad)
2012 Intim s Heidi Janků (TV pořad)
Česká 30 (TV pořad)
2011 Nové hnízdo (TV pořad)
2010 Mladší o pár let (TV pořad)
Prostřeno! (TV pořad)
Čápi s mákem (TV pořad)
2009 Jak se staví dům (TV pořad)
Přes nový práh (TV pořad)
2007 Jak se staví sen (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Virus

Dokumentární

2017 Sama

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Taxi (TV seriál)
Kardinální omyl (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace