foto

Jan Vavřička

  • nar. 14.4.1975 (44 let)
    Planá u Mariánských Lázní, Československo

Biografie

Jan Vavřička se narodil 14. 4. 1975 v Západních Čechách v Plané u Mariánských Lázní. Sám o sobě říká, že je fantasta. Je autorem One man show: Erotika v budoucnosti a šéfredaktorem sci-fi magazínu www.Vanili.cz.

(oficiální text distributora)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trash Town (studentský film)
2018 Jak se moří revizoři
2016 Loop (studentský film)
2014 Svatý Mikuláš

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Manželské překvapení (S03E20)

Hudební videoklipy

2018 Horkýže Slíže - Kozy, Husle, Rooney (hudební videoklip)
Petr Lüftner - Celebrity (hudební videoklip)
Raego feat. Eva Matějovská - Jako ty (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Nebezpečné vztahy (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2012 Intim s Heidi Janků (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky