Reklama

Reklama

UFC 155: Dos Santos vs. Velasquez II

(pořad)
všechny plakáty
Sportovní
Kanada, 2012

Účinkují:

Dana White

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 29. prosince 2012 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Chris Leben vs. Derek Brunson
2) Alan Belcher vs. Yushin Okami
3) Costas Philippou vs. Tim Boetsch
4) Jim Miller vs. Joe Lauzon
5) Junior dos Santos (c) vs. Cain Velasquez (UFC Heavyweight Championship) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

Morseus 

všechny recenze uživatele

Od doby co se Santos objevil na UFC scéně jsem jeho velkým fanouškem, avšak zde musím vytknout bezkonkurenční výkon Velasqueze. Myslím že je i prvním kdo Santose válcoval i v postoji. Cain tréningu a přípravě na zápas dal vše. A to se odrazilo na výsledku. Myslím že pás je v dobrých rukou a že Velasquez je právoplatným šampionem UFC v těžké váze. Uvidíme jak se popere s obhajobou. ()

Reklama

TomWesley68 

všechny recenze uživatele

V rámci hlavních PPV eventů to byla slabší startovka, co se týče výkonnosti fighterů, což tak často bývá, pokud je hlavní zápas večera takovej megatahák, protože lidi si to koupěj už jenom kvůli tomu zápasu. *SPOILER* Předzápasy nebyly špatný, ale ani nijak oslnivý. Talentovaný Erik Perez dostal slabšího soupeře, aby se mohl předvést před zraky svých krajanů, kteří ovšem přišli hlavně na zápas o titul. Todd Duffee opět ukázal svůj KO potenciál. Z hlavních zápasů byla nejlepší řežba mezi Millerem a Lauzonem. Millerův postoj vypadal líp než kdykoli předtím. SIce jim už ve třetím kole docházela šťáva, ale to je pochopitelný při takovým tempu. Okami - Belcher byla celkem nuda, klasický LnP, ale aspoň zavřel ústa Belcherovi, kterej měl po vítězství na Palharesem pocit, že by měl dostat okamžitě title shot. Phillipou - Boetsch byl poznamenaný Boetschovýma zraněníma. Tolik smůly v jednom zápase se jentak nevidí. Nejdřív si zlomil kůstku v ruce, pak se mu otevřela velká tržná rána od nešťastný srážky hlavama a navrch ho ještě Phillipou píchnul do oka. Brunson - Leben naprosto nejhorší fight. Od druhýho kola to vypadalo, jak bitka dvou ožralů vracejících se nad ránem z hospody. U Brunsona se to dá omluvit tím, že vzal zápas na poslední chvíli za zraněnýho Vemolu. Věčná škoda, že se Karlos zranil, tady si mohl připsat cenné vítězství. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Brunson vs. Leben 4 *pěknej fight, svižnej plnej pěkných takedownů,…. Okami vs. Belcher 3* dobrej zápas, je zde spousta pokusů o submission...... Philipou vs. Boetsch 4* pěknej zápas, kterej má pomalejší rozjezd, ale později se rozjede. Je i dost krvavej :)...... Miller vs. Lauzon 5* jeden z nejlepších zápasů, co jsem poslední dobou viděl. Skoro od začátku je hodně krvavej a pořád se tam něco děje, je to rychlý, svižný a tak to je od začátku až do konce. Za tohle bych přál vítězství oběma borcům, ale vyhrát mohl jen jeden. Konec hodně hustej a chyvělo málo. Fakt neskutečnej fight :)....... Velasquez vs. Dos Santos 5* Parádní zápas o titul. Tolik ran, kolik poražený dostal jsem fakt nečekal. Je to řezničina i když krev neteče…… Celkově se mi event hodně líbil a i když byl hlavní zápas parádní, nejvíc se mi líbil zápas Miller vs. Lauzon, protože tam byl výkon obou borců fakt obdivuhodnej. Za mě dávám eventu 95% :) ()

Zajímavosti (3)

  • Český zápasník Karlos Vémola měl původně zápasit s Chrisem Lebenem. Pár týdnů před zápasem se však zranil a nahradil jej Derek Brunson. (The Viper)
  • Z hlavní karty vypadl zápas Forresta Griffina proti Philu Davisovi. Důvodem bylo Forrestovo vážné zranění kolene. (The Viper)
  • První zápas Santose s Velasquezem skončil KO v 1. kole. Právě v tomto zápase získal Junior Dos Santos titul UFC. (The Viper)

Reklama

Reklama