Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Železniční doprava v českých zemích má své počátky už v první třetině 19. století. V průběhu posledních desetiletí u nás sice dochází k rušení některých regionálních tratí, přesto ještě stále máme jednu z nejhustších sítí železniční dopravy na světě. K tomu se logicky váže také existence velkého množství technických památek a unikátů na našem území. Některé z nich jsou obecně známé, jiné jsou důmyslně ukryty před zraky obyčejných smrtelníků a zachovávají si svá tajemství, o nichž ví jen hrstka železničních nadšenců… (Česká televize)

(více)

Recenze (23)

ta*jemna* 

všechny recenze uživatele

bože, proč Dejdar? Škoda, škoda, 3x škoda...jinak škoda, že to nebylo trochu ucelenější nebo kýho výra, tak trochu hop sem, hop tam, jakoby hesla z encyklopedie..no, mohlo to být po všech stránkách lepší, ale co už, že? ()

Usirev 

všechny recenze uživatele

Jako dopravní fanda nemůžu hodnotit jinak. Navíc jsem na některých místech byl a na některá bych (i díky pořadu) se i rád podival. ()

bigkarlos 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek železnice musím s povděkem vítat každý pořad se železniční tématikou. Samozřejmě, že mohl být lepší. Ale také nemusel být žádný. Česká televize vysílá pořady pro milovníky dechovky, pro gaye a transsexuály, pro příznivce opery atd., ale pořad o železnici, která je součástí života velké části občanů, je bohužel stále vzácnou výjimkou. ()

Reklama

Reklama